летни гуми

летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox

Няма спор, че летните гуми са една от най-важните съставляващи части на колата и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи в пътната лента – летните гуми се радват на безгранично многообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените характерности. Статистиките определят, още повече купувачи търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят нов сервиз, където по най-лесния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – добавъчни предимства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още редица плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници, а именно наличието на: четири големи водни прорези, които осигуряват безопасността Ви при вече известния аквапланинг; наклонени, овални раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътната лента и посредством които се прецизира возенето и се редуцира заплахата от някакво обширно деформиране; модерната сликова смес, която прецизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, посредством който се реализира умерено разположение на натиска при завой и права, което обаче от своя страна прави изхабяването на летните гуми по-равно. Летните гуми на компанията SYRON съдържат други оригинални и основни свойства. Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в изненадващи ситуации; системата, която ограничава обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обичайно товарене и рязко спиране – това са все неща, които ведно с изредените до този момент такива, правят предложителя на въпросните летни гуми изключително съревнователен и елитен, което от своя страна е причината да се конкурира ефикасно с най-мащабните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава уважение и обстоятелството, че при производството на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-олекотени материали, което свежда тежината на летните гуми до нищожното. Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-намален харч на гориво.

летни гуми 1 Най-добрите
летни гуми

Летни гуми SYRON – модели

Продуктовата гама на леки и 4х4 летни гуми на компанията SYRON съдържа три специални модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те показват чудесно сцепление и маневреност и обезпечават по-скоростно преминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми състоят се от смес на предпазителя със смола за по-добро сцепление на сухо и неизсъхнало; по-обемни външни рамена за по-качествено сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, най-вече при висока скорост; еластична жилка на коланите, които осигуряват по-добра обратна връзка с улицата и прецизно шофиране. Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен специалист, когато става въпрос за сцепление и прецизност на возенето – това ги прави чудесен избор за моменти, в които се иска върховно представане и бърза реакция. Летните гуми остават верни на философията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на производителя да създава вълнуващо впечатление от движението. Гамата включва размери от 17 инча до 21 инча.

летни гуми 2 Най-добрите
летни гуми

Летните гуми Cross 1 Plus

Летните гуми Cross 1 Plus съставени са от по-твърда смес на предпазителя и вече горепосочената методика за допълнително изстудяване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за огромна скорост, а самите те са удобни и при неасфалтирани улици.

Летни гуми Syron – ключови предимства

Възлово предимство на летните гуми на SYRON е, че по същество с тях подчертано се намалява евентуалността за пораждането на аквапланинг или по-достъпно казано, т.нар. хлъзгане по вода. Така е, тъй като летните гуми на SYRON са с значително ниски равнища на звук, удобство при управление, сцепление и поведение в завой. Сигурността на улицата е най-основното нещо, от което има нужда един шофьор. Независимо от това, SYRON са от онези търговци, които вмъкват в собствените си модели модерната методика “COOLING EYE TEHNOLOGY”. С нея гумата се изстудява като една особена защита против нейното загряване. Изводът от това е, че летните гуми механически стават използваеми за още по-голям пробег и солидна здравина даже и при движение с сериозна скорост.

летни гуми 3 Най-добрите
летни гуми

Ние от АutoBOX сме тук за Вас

Ние от AutoBOX сме наоколо, за да ви предоставим редица подбрани избори, и то на достъпни цени, също така и предимството по най-удобния и постижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми в който и да е от оторизираните ни сервизи, които се намират на територията на цялата страна.

Летни гуми SYRON Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те включват големи проводници за отстраняване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този вид летни гуми се състои от допълнително висок скоростен индекс и развита трайност на вътрешната структура, като гарантира запас от спокойствие при неблагоприятни обстоятелства.

Летни гуми BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три съществени надлъжни проводници над предпазителя, които подобряват отводнението и карането по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с разнородна дълбочина, което редуцира звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Независимо от това, дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така оптимизира сцеплението при незасъхнала настилка. Заключващите се плоскости по средните ребра на свой ред подобряват солидността при голяма скорост и намаляват съпротивлението при търкаляне. Централните привилегии на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото консумиране на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброкачественото сцепление при сухи и влажни улици. Летните гуми обезпечават наложителната продуктивност при всички режими на използване.

летни гуми 4 Най-добрите
летни гуми

В заключение

Ние от AutoBOX сме представители на търговеца за България и ви предоставаме редица висококачествени и достъпни възможности! Разчитайте на офертите на AutoBOX! Освен предложенията ни за летни гуми обърнете внимание на: различните ни видове зимни гуми; акумулатори; автобомилни масла; антифириз; греси и течности; добавки; чистачки; автолампи; аксесоари и други.

летни гуми 5 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 6 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 7 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 8 Най-добрите
летни гуми
летни гуми 9 Най-добрите
летни гуми

Всичко за летните гуми – Autobox
Летни гуми SYRON – добавъчни предимства
Летни гуми SYRON – модели
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2
Летните гуми Cross 1 Plus
Летни гуми Syron – ключови предимства
Ние от АutoBOX сме тук за Вас
Летни гуми SYRON Race 1 Plus
Летни гуми BlueTech
В заключение