мезотерапия

мезотерапия

Мезотерапия

Кои са положителните страни на мезотерапията?

При положение че разгледахме почти всички от приложенията на мезотерапията, идва времето да съберем и нейните главни плюсове за всички хора. Споменатите са с начало от по-скоро елементарната за употребяване и незначителна откъм усещания процедура на мезотерапията, и отговарят за отличните кожни резултати и цялосното излъчване на човека, гарантирани от нея. Вижте още веднъж защо именно мезотерапията се явява най-доброто решение за вашия случай:

1. Мезотерапия: процедура без болка – важното, в което всъщност се състои мезотерапията, е слагане витамини и ценни субстанции в проблематични зони от човешкото лице и човешкото тяло. Същата техника е проста за правене и паралелно абсолютно обикновена за човек. Ето я и причината не е нужно да се страхувате от появяване на някаква болезненост или различни гадни състояния паралелно с мезотерапията. Единственото, което е възможно да усетите, е леко убождане или прекалена топлина в проблемната област.

2. Мезотерапия: отсъствие на опасност за вашето здраве – добавяме много сериозно достойнство на мезотерапията, в което трябва да сте сигурни. Мезотерапията не е обвързана с абсолютно никакви важни странични действия или здравословни рискове. Хиалуроновата киселинна субстанция, витамините и общо полезните вещества, използвани в мезотерапията, не представляват риск за здравето ни и се абсорбират перфектно от него. Ето защо е малка вероятността от възникването на алергични отговори и идентични нежелани усещания.

3. Мезотерапия: резултатност – разбира се, ефикасността е неотменната особеностза която и да е естетична процедура. Бъдете сигурни, че мезотерапията ще ви удовлетвори. Практиката по мезотерапия се счита за благоприятно средство за борба с какви ли не кожни несъвършенства – тръгвайки от остаряването и загуба на пластичност, и достигайки до акнеични проблеми, петна по кожата и неприятни оцветявания. Допълнително, мезотерапията върши отлична работа при нужда от топене на мазнините и усъвършенстване на здравето ни и здравословното състояние на различни области от телата ни. Като се изключи дали се има предвид лицевата кожа или пък каквито и да било части от тялото, мезотерапията е абсолютен гарант за първокачествени и ефективни следствия.

4. Мезотерапия: още повече плюсове – както стана ясно в „Мезотерапия – основни качества и приложения“, мезотерапията е идеална за тялото на човек в много аспекти. Заради това, предпочитайки мезотерапия за изтриване на червени кръгове и различни петна, вие ще придобиете и други желани реакции. От една страна, мезотерапията сътрудничи за по-качествената циркулация на кръвта към обработената област. В допълнение, може още мезотерапията да спомогне за излекуването на болезнени усещания и схващания на мускулите в областта. Подлагайки се на мезотерапията, вие вървите в посока към приближаването до яко, трансформирано и хармонично тяло.

5. Мезотерапия: трайни резултати – по-често следствията от мезотерапията могат да се забележат най-рано седем дни след първата манипулация. Имайки предвид проблема, който се работи, се извършват максимум две процедури по мезотерапия годишно. Всяка от процедурите по мезотерапия действа най-добре с подсилващи терапии през няколко месеца. Мезотерапията обещава видимо стабилни успехи спрямо общия вид на кожата. Но за това вие трябва да се постараете. Продължителните резултати от мезотерапията вървят със съблюдаванена хранителен режим и здравословно живеене от страна на клиента. Така че препоръчваме да сте винаги разумни към здравия ви външен вид, за да получите истински максимум ефект от мезотерапията като технология.

мезотерапия 1
мезотерапия

На колко сесии по мезотерапия е добре да заложим?

Реално техниките по мезотерапия се правят в комплекти от по 2-3 за лицето и 4-10 за тялото . Да, точният брой на тези практики е обвързан сериозно от личните претенции и необходимости. Времевата почивка между процедурите по мезотерапия може да се изменя от 1 до 3 седмици. След затваряне на съответната сесия по мезотерапия с вече уговорените на брой практики, нова се планира не по-рано след половин година. Подробно обмислете с вашия специалист бройката на манипулациите по мезотерапия и желаните последствия. Освен това уточнете схема за извършването им, адекватна както на вашата програма и потребности, а и на клаузите за функционалност на мезотерапията.

мезотерапия 2
мезотерапия

Мезотерапията – идеална процедура за всички лица и тела

По принцип процедурите по мезотерапия биват два основни типа – за лика и за всичко останало. Да, мезотерапията за лицето е предназначена към обогатяване и разведряване на кожата на лицето, давайки ѝ здрав и красив външен вид. Освен това, мезотерапията за тяло обхваща и други важни плюсове, например поощряване изгарянето на мастните натрупвания. И чрез текста да научим важните данни, които да знаете за различните типове мезотерапия:

1. Мезотерапия за лице – въпросния вид мезотерапия е създаден за лицето ви, областта на деколтето. Целта е да даде на вашата кожа необходимите вещества . Защо е наложителна мезотерапията за вашия лик? Запомнете, че с годините по кожата на лицето се явяват различни белези на годините. Такива белези представляват да кажем загуба на еластичност на кожата, изчезване на свежестта ѝ, различие на тона и, нормално, възникване на бръчки. Мезотерапията ще ви помогне да избягате от въпросните досадни резултати и да задържите свежия и естетичен външен вид на своето лице. Ефектите от избора на мезотерапията за вашето лице гарантират дълго подмладяване и цялостно освежаване на кожата, лишаване от леки бръчки, както и приключване с нежеланите торбички и тъмни кръгове около очите. Това е чудо, оформящо вашето лице да има излъчване приблизително до младо.

2. Мезотерапия за тяло – както стана ясно, мезотерапията за тяло е различна от лицевата по своята цел и действия. Терапията е отправена най-вече към смъкване на мазнините и достигане на съответната част от нашето тяло в исканите размери. Въпросният напредък работи чрез въздействие в посока на алфа – и бета – рецепторите на мазнините и техните клетки. Искаме да ви разясним изключително лесно как точно работят гореспоменатите рецептори. Може би знаете, че същите рецептори имат функции като начало и край за мазнините. Всъщност през алфа – рецепторите „мазните“ клетки получават мазнини за складиране, докато бета – рецепторите ги извеждат само когато тялото ни има нужда от извънредно количество енергийни запаси . Точно тук изиграва своята роля мезотерапията като практика. Вмъкнатите чрез мезотерапията ценни субстанции задейства функционирането на бета – рецепторите по отношение отвеждане на мазнините и ,разбира се, редуцират повторно приемане на мазнини в телата ни чрез алфа – рецепторите. Ето така се осъществяват различни положителни за нашето тяло последици. Според областта на инжектиране на мезотерапията, въпросните положителни резултати могат да съдържат намаляване и моделиране на коремната област, горната част на краката, задника или бицепсите. Също така, чрез мезотерапията ще се достигне до заглаждане на целулита и смаляване на обиколките на тялото. И ако се нуждаете от красиво и релефно тяло, мезотерапията ще е много полезна за осъществяване на целта ви.

мезотерапия 3
мезотерапия

Какви са рискованостите за доверяване на мезотерапия?

Както при голяма част от всички сеанси, за мезотерапията също са известни малко противопоказания. Става дума най-вече за определени хора: бременни жени и кърмачки, които живеят с болести от онкологичен характер и страдащи от редовно сърцебиене или загуба на съзнание. При такива случаи не се препоръчва прилагането на мезотерапията като метод. Освен всичко тук влизат и различни други положения, за които неотложно трябва да обсъдите с вашия специалист. Част от тях са познати алергии или пък провеждано лечение със съдоразширяващи препарати. При положение че сте в такива положения, говорете с лекаря, за да е възможно да обмислите съвместно шансовете и заплахите при предполагаемо прилагане на манипулация по мезотерапия.

мезотерапия 4
мезотерапия

Основни въпроси относно мезотерапията

За финал обобщаваме и с популярни въпроси за мезотерапията, които най-редовно получаваме от всички клиенти. Те засягат естеството на процедурата по мезотерапия, неочакваните реакции и противопоказанията за нейното прилагане , а също и свойствата на ползваните в нея течности. Прочетете в следващите редове най-пълната информация, която искате да научите за мезотерапията.

мезотерапия 5
мезотерапия

Вярно ли, че процедурите по мезотерапия не се усещат?

Така е, манипулациите по мезотерапия изобщо не болят на никого. За да го разберете напълно , помислете какво действително представлява мезотерапията. Абсолютно нищожна инжекция, с помощта на която в тялото се вкарват ефикасни и нутриционни вещества за справяне с най-честите непиятности с кожата ни – от стареене и провисване, до акне, всякакви петна и оцветявания. Затова в действителност няма защо да се притеснявате. Манипулацията по мезотерапия по никакъв начин не се обвързва с появата на сериозна болка или гадни чувства. Единственото нещо, което би могло да усетите, по-скоро е леко боцкане или леко парене в дадената област.

мезотерапия 6
мезотерапия

Каква е функцията киселината с хиалурон в мезотерапията?

Както няколко пъти вече казахме досега, наред с всички важни вещества и витамини, в мезотерапията се употребява и киселина с хиалурон. Въпросната се счита за крайно подходяща възможно не изолирано за мезотерапията, също и за много техники в козметичната индустрия. Причините за това са много. За старт, хиалуроновата киселина е категорично естествена съставка, която се образува от тялото ни при обичайни обстоятелства. А съшо тя съдържа типични свойства относно поддръжка на кожното овлажняване, подсилване на нейната еластичност и затрудняване на неизбежното остаряване. Ето основните качества на хиалуроновото вещество, правещи ползването ѝ в мезотерапията така ефикасно за всички:

1. Безвредна за никой човек – хиалуроновото вещество се явява материя, която се синтезира в телата ни. Това прави нейното поставяне едновременно с мезотерапията напълно без никаква опасност. Хиалуроновата киселина се приема извънредно безпроблемно от нашия организъм и не води до никакви тежки реакции от алергии или други странични реакции. А защо всъщност е нужно на клиента слагането на хиалуронова киселина с мезотерапия или други терапии? Истината е, че с възрастта процесът на получаване на хиалуронова киселинна субстанция, за който прочетохте, сериозно се ограничава. Това оказва негативен ефект върху образа, еластичните способности и влажността на кожата. Даването на допълнителни количества хиалурон с мезотерапията е в помощ за пазене на младостта на кожата и премахване на най-различни кожни проблеми.

2. Навременни и качествени следствия – инжектирането на хиалуроновата киселинна субстанция в мезотерапията и различните козметични манипулации води до скоростни и ефективни резултати за всеки клиент спрямо вида на всяка кожа. Въпросните моментални и полезни постижения са получавани при всякакъв вид изпълнения на хиалуроновата киселина в тази посока. Дори и да става въпрос за крайно подобряване на кожата, по-качественото ѝ овлажняване или пък заличаване на всякакви бръчки, хиалуронът ще работи отлично. Споменатите свойства на хиалуроновото вещество я превръщат в желана и приложима в сесиите по мезотерапия. Трябва да сте сигурни, че мезотерапията с хиалуроново вещество ще ви донесе желаните последствия и ще преобразува много цялостния вид на всяка кожа.

3. Удължаване на качествените резултати – още едно категорично ефикасно умение на хиалуроновата киселина, правещо я страшно удобна за мезотерапия и още различни козметични практики. Позитивното действие на хиалуроновата киселинна субстанция за нашата кожа е валидна за сравнително дълъг период от време. Като този ефект в повечето случаи трае от половин до една година и дори повече. След приключването на споменатото време, съвсем спокойно може да се назначи поредна техника по мезотерапия или всяка друга процедура на козметиката с наличие на хиалурон, за да се запази здравословният и хубав външен вид на кожата.

4. Леко и безболезнено инжектиране – за край, процесът по поставяне на хиалуронът в нашия организъм е доста прост и в същото време безболезнен за хората. В повечето ситуации той трае в най-много четвърт час. Дори и да става дума за мезотерапия, запълване на бръчки или разнообразни сеанси с помощта на киселина с хиалурон, няма наличност на силни болки или неприятни усещания за клиентите. Както вече казахме, евентуално може да чувствате едва доловино боцване или чувство на затопляне на съответното място. Тези реакции , разбира се, заглъхват бързо след завършване на процедурата.

Чрез Аестетика клиник можете да бъдете съвсем убедени в полезността и безопасността на реализираните техники по мезотерапия. Специалистите в нашия екип са придобили висока квалификация и богат опит в тази област, а изделията, които използваме за мезотерапията, са само и единствено от максимално качество. Изберете Аестетика клиник и ще получите идеални последствия относно привлекателния и хармоничен вид на кожата ви!

Мезотерапия
Кои са положителните страни на мезотерапията?
На колко сесии по мезотерапия е добре да заложим?
Мезотерапията – идеална процедура за всички лица и тела
Какви са рискованостите за доверяване на мезотерапия?
Основни въпроси относно мезотерапията
Вярно ли, че процедурите по мезотерапия не се усещат?
Каква е функцията киселината с хиалурон в мезотерапията?