хладилници

хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни

Вече не обръщаме внимание на тихото съществуване на хладилниците у нас, че понякога забравяме колко е голяма важността им и се досещаме колко са ни нужни в деня, в който нещо по тях се развали. Това са моментите, в които първо се дразним, след това силно се притесняваме, а за финал си припомняме, че нито сме искали да поддържаме хладилниците си, нито сме сме се притеснявали , виждайки „знаците“,, които са показвали, че че не всичко е както трябва. Е, рано или късно купувачите си купуват нови хладилници. Ако и вие сте сред хората, които са/ В случай че и вие сте на този важен етап, екипът на Top Market е квалифициран, за да ви преведем през процеса за купуване на хладилници, до прецизирането на детайлите и самата онлайн поръчка.

Щом се нуждаете от нови хладилници, екипът ни може да ви е от полза . Но първо нека ви дадем малко любопитки.

Какъв е механизмът на филтриране на нашата страница за да си изберем хладилници

Ето ви бързо въведение, което ще ви помогне ще се научите да направите по-добро всички търсения в пълния списък „хладилници“ така, че да откриете точно това, което търсите, избягвайки „затрупване“ от излишни неща. В колоната отляво ще откриете много опции, с които да стартирате първоначалния филтър на всякакви видове хладилници, които имаме. Това са „Производител“, „Гаранция“, „Енергиен клас“, „Цвят“, технология „NO FROST”, “Хладилник тип“ и „Цена“. Разполагате с възможността да харесате всичко, което ви е удобно, за да прецизирате резултатите. Когато се намирате до етапа, който ви е нужжен, открийте към менютата в началото на сайта, като с тяхна помощ ще подредите резултатите за хладилниците по позиция, име и цена, да се подреждат във от по-ниско към по-високо и обратно, както и какъв брой артикули да виждате на една страница. Всичко това е направено с една единствена цел – независимо какви артикули са ви необходими – хладилници, мебели и т.н., да имате опцията сами да подреждате това, което се е получило спрямо специалните ви необходимости. Вярваме, че това е безспорно качество на магазина в нашия сайт, а хилядите ни клиенти биха потвърдили това.

хладилници 1 Голямо разнообразие от
хладилници

В нашия магазин ще откриете различни видове хладилници

В богатия ни сайт ще намерите хладилници с разположена горе или долу камера, хладилници с възможност за една врата, Side by Side хладилници, хладилници с опция за вграждане и, то е ясно, хладилни витрини. Както при всички наши стоки, и в този случай сме гледали да представим продуктите на широка гама организации, за да предложим колкото се може по-голям избор за всички. Да, и при хладилниците разполагаме с всякакво филтриране от е-магазина ни, помагащи за по-конкретни резултати. Тяхната идея е всеки човек да ограничи сам колко и какви артикули да преглежда.

хладилници 2 Голямо разнообразие от
хладилници

Шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници

Въпреки че е прието да слагаме всякакви неша в хладилниците, категорично е, че съществуват храни, които не бива да прибираме в хладилник. Разбира се, ако искаме да спасим качествата и свежестта им. Проучихме темата и сега ви предлагаме шест от храните, които масово пъхаме в хладилниците, но за които препоръчваме да ги оставите отвън. Ето за кои говорим:

1. Недоядена салата – на всички ни се случва да не успеем да изядем салатата. И в повечето случаи, за да да не я хвърляме, ни хрумва да я занесем в хладилниците. Внимание! По този начин свежестта на салата ще изчезне, а и има заплаха за за „ароматизиране“ на хладилниците противно.

2. Домати – в случай че цените качеството на доматите, и на специалния им вкус, не ги слагайте в хладилниците, дръжте ги отвън.

3. Хлябове – вярно е, че хлебните продукти, държани в хладилниците, изсъхват много по-бързо.

4. Авокадо – ако не стои в хладилниците, авокадото ще узрява добре и ще се съхрани за по-дълго време.

5. Чесън – неговото място не е в хладилниците, а на проветрение.

6. Мед – най-добре махнете бурканите с мед от хладилниците и ги сложете някъде другаде.

хладилници 3 Голямо разнообразие от
хладилници

Кои са идеалните температурни показатели за да функционират хладилниците

Задавали ли сте си въпроса каква е подходящата температура във вашите кухни, например, за да има възможност хладилниците, намиращи се в кухнята, да действат колкото се може по-добре? Ние ще ви кажем – препоръчително е температурната граница да е е между 10 и 30 градуса по Целзий. Така хладилниците „виреят“ идеално и съответно са с най-добри функции.

Трябват ви хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!

Всички от нашия екип са подготвени да отговарят на евентуални въпрос или ще ви дадат съвет относно хладилниците. Ако ви е трудно да изберете кой от харесаните от вас хладилници да си закупите, чудите се какви са превъзходствата им ставнени с другите или просто трябва да изясните някакви неясноти, недейте да се бавите, а задайте въпросите си на нашия екип. За това съществуват много варианти – вие решавате. За въпросите относно хладилници или всякакви други артикули ще ни откриете на 0893 51 20 36, имейл: sales@topmarket.bg и Skype: topmarket.bg, а в случай че въпросите ви са за ресор Мебели – телефон: 0899 92 57 41, имейл: mebeli@topmarket.bg и Skype: topmarket-mebeli.

Щом хладилниците са удобни ефикасни, вече спестяват енергия и някои дори са „умни“ , препоръчително е всички хора да преосмислим как се отнасяме към тях. Важно е да усетим полезността от нов хладилник и важните неща за ежедневието ни, които носи със себе си. Запознайте се с хладилниците в Top Market и вземете онзи, който ви е харесал. Не забравяйте да видите и нашите:

спални комплекти
уреди за вграждане
секции
модулни кухни
кухненски комплекти
матраци
готварски печки
бойлери
инструменти

хладилници 4 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 5 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 6 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 7 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 8 Голямо разнообразие от
хладилници
хладилници 9 Голямо разнообразие от
хладилници

Хладилниците – необходими и все по-разумни
Какъв е механизмът на филтриране на нашата страница за да си изберем хладилници
В нашия магазин ще откриете различни видове хладилници
Шест храни, които няма да се чувстват комфортно в хладилници
Кои са идеалните температурни показатели за да функционират хладилниците
Трябват ви хладилници или нещи друго? Обадете ни се в този момент!