#Дизайнерските плочки – страхотен начин да преобразите всяко помещение с вкус

#Дизайнерските плочки – страхотен начин да преобразите всяко помещение с вкус

Ако смятате че къщата или офисът ви следва да бъдат ремонтирани изискано и неподправено , със сигурност е крайно време да се доверите на дизайнерските плочки, тъй като дизайнерските плочки са най-добрият избор. Дизайнерските плочки определено ще са чудесна още една екстра към плана ви за подновяване на вашето интериорно помещение , тъй като дизайнерските плочки създават изумително нов вид на абсолютно всяко помещение и ще го направят по-изумително от всякога . В съвременността ни не е наложително да се водите по затвърдените мнения за интериорни помещения като банята и кухнята, понеже с дизайнерските плочки ще им придадете неповторимост и да ги преформатирате по прекрасен начин. Уникалната форма на дизайнерските плочки, техните завършени цветови гами и материалите, от които са изработени , ще превърнат всяко пространство да заискри , някой път даже буквално. Ние от Jessica ще сме с вас , за да ви облекчим с избора ви .

Изискани дизайнерски плочки

Изисканите дизайнерски плочки са уникални с овала на формата и багри . Те се съвместяват по артистичен начин, който няма как да стои невидян . Изграждането на тези плочки ще ви осигури способността да си дадете уникален вид на всички стени , а защо ли не и на пода и тавана на вашия апартамент . Разполагате с възможността за избор на ромбоидни дизайнерски плочки, триъгълни и още привидно огледални, но специално комбинирани една с друга дизайнерски плочки, чиято форма безкрайно ще изгражда спомени .

Дизайнерските плочки ще ви отведат и в разнообразни места, подражавайки на стилове и мотиви от най-различни времеви периоди . Те изграждат точните за различните епохи конфигурации, които вие също имате шанса да притежавате в своя апартамент . Не подценявайте дизайнерските плочки, щом имате желание да съставите нещо ужасно устойчиво и артистично във всяка сграда , тъй като точно те ще гарантират , че вашият подбор е бил най-прекрасният и без никакво съмнение няма да за какво да се ядосвате .

Каталог дизайнерски плочки 1
Каталог дизайнерски плочки

Обемни дизайнерски плочки

Релефните дизайнерски плочки дават напълно очарователен стил и ще изградят индивидуална база , която, отвсякъде погледнато , ще стои перфектно . Те са лесни за монтаж на стена и могат да се открият с уникални плътност, мащаб и външен вид сравнени с всякаквите други типове дизайнерски плочки. Те могат да преобразят абсолютно всяко помещение елегантно със специалния си стил и матовите си багри . В случай че се оглеждате за нещо специфично , релефните дизайнерски плочки ще са вашият перфектен избор . Страхотни за всекидневни и кухни , релефните плочки могат да сглобят една фантастична визия на вашата стена , която даже когато е видяна с непрофесионално око ще изглежда модернистично и артистично .

Типове дизайнерски плочки 2
Типове дизайнерски плочки

Пайетни дизайнерски плочки

Дизайнерските плочки се намират в множество различни варианти , та по този начин да угодят на всеки вкус и на абсолютно всяко изискване за изисканост и уникалност . Именно тази функция изпълняват и пайетните плочки, които разчитат на лъскавината и искрящите цветове като златисто и сребристо например, за да имате шанс с именно тези дизайнерски плочки да сътворявате същинско великолепие в банята, кухнята или всяко пространство , което се нуждае от свой съответстващ му изглед . Да не пропускаме , че кухнята не е само и единствено място за майсторене на ястия, а стая , където обезателно се нуждаете да се усещате уютно . Дизайнерските плочки са невероятни в когато става въпрос за това , понеже те градят невероятна стилност навсякъде , където бъдат залепени . Благодарение на пайетните плочки чистият дизайн ще бъде ваш спътник и вие сто процентово ще се впечатлите от крайния резултат .

Дизайнерски плочки за влажни помещения

Онова , което е нужно да имате като информация за дизайнерските плочки в банята, е че те следва да са най-издръжливите и неподдаващи се на течности и химикали покрития . Плочките, които подбирате , е важно да са дълготрайни , точно както лепилата и профилите, с които ще ги монтирате . Банята е пространство , което по презумпция се покрива цялостно, поради това дизайнерските плочки в този случай е необходимо да бъдат конфигурирани така , че композицията им да има вид на красива и напълно преградена или завършена. Голям брой хора дават приоритет по-пастелните разцветки, но това изобщо не определя, че вие не можете да пресъздадете изискан контраст с новите ви дизайнерски плочки. Освен това е нужно да се подсигурите , че дизайнерските плочки, на които се спирате за банята ви, са обезопасени от гледна точка на подхлъзването при наличието на влажност. Нали не бихте желали да се стоварите върху новите си дизайнерски плочки при първото къпане ?

Каталог дизайнерски плочки 3
Каталог дизайнерски плочки

Дизайнерски плочки за зони в градината

Тръгнете ли да пазарувате дизайнерски плочки за открити зони, налага се да отчетете капацитетът на всмукване на плочките. За нищо на света не използвайте стъкловидни дизайнерски плочки за открити зони, защото те не са така издръжливи на поемане на влага , а и грижата за тях е от изцяло друго измерение. Продължителната трайност на плочките на открито е от първостепенно значение , а с цветовите възможности разполагате с възможността да експериментирате , базирайки се на площта и пространството , което сте сте избрали да оживите с дизайнерски плочки. Невярно схващане е, че само традиционните непроницаеми плочки или естественият камък ще преобразят избраното пространство благополучно и красиво , доколкото това е възможно. Дизайнерските плочки ще направят сцепление между вътрешното и външното пространство на ресторанта ви например, а това е от значителна важност за стила и красотата , които имате намерение да постигнете .

Независимо дали имате за цел да обезпечите въ0трешно, или външно пространство, дали правите ремонт на кухнята си или променяте банята си, дизайнерските плочки са идеално решение, резултатите от което ще ви впечатлят и сюрпризират приятно. С тях ви се удава възможност да изградите стил , изисканост и рядко срещана визия, от която всеки дом и всяка търговска постройка се нуждаят . Дизайнерските плочки са подходящо решение за сътворяване на уникален лик и дизайн на всяко пространство. Ние от Jessica имаме възможност да ви предложим впечатляващо многообразие от дизайнерски плочки, на които бихте могли да се насладите, но и на които да разчитате. Доверете се на Jessica при подбора на дизайнерски плочки и си подсигурете високо качество и впечатляващ клас на вашите продукти . Разгледайте също и повече интериорни видове , както и офертите ни за нов вид на банята ви, за да може вашият дом да е най-перфектният .

Не забравяйте и други наши предложения:

проекти за баня
дизайн за баня
луксозна баня
идеи за баня
аксесоари за баня

и др.

Видове дизайнерски плочки 4
Видове дизайнерски плочки
Оферти за дизайнерски плочки 5
Оферти за дизайнерски плочки
Каталог дизайнерски плочки 6
Каталог дизайнерски плочки
Невероятни дизайнерски плочки 7
Невероятни дизайнерски плочки
Повече за  дизайнерски плочки 8
Повече за дизайнерски плочки
Намерете дизайнерски плочки 9
Намерете дизайнерски плочки

Изискани дизайнерски плочки
Обемни дизайнерски плочки
Пайетни дизайнерски плочки
Дизайнерски плочки за влажни помещения
Дизайнерски плочки за зони в градината