Гражданска отговорност – не само необходимост за всеки, който кара кола

Гражданска отговорност – не само необходимост за всеки, който кара кола

Гражданската отговорност всъщност е наложителна застраховка за мотори . Текстът на гражданската отговорност гласи, че застрахователят, с който ще сключим застраховката ще изплати , сума за вреди, предизвикани от застрахования на друго превозно средство . Застрахователната сума на гражданската отговорност покрива както видими , така и психологически вреди или нарушаване на задълженията на лицето, което е застраховано .

Какви рискове причислява гражданската отговорност?

– наложителна застраховка „Гражданска отговорност“ на шофьорите , при която компанията, с която сте сключили застраховката се натоварва със задачата да поеме отговорността на застрахования шофьор за извършените от титуляра вреди на пътници, във връзка с управлението на лека и тежкотоварна кола до съответните описани в Кодекса за застраховане граници .

Трети лица са всички физически лица , които по време на сблъсъка, са се возили в колата , притежаващо застраховка гражданска отговорност. Ако по време на пътно-транспортното произшествие пътуващите в колата са над броя на местата , вписани в гражданската отговорност, то сумата на обезщетенията ще бъдат намалени пропорционално и ще бъдат разделени на равни части между всички пасажери . Общата стойност, отредена като компенсация на гражданската отговорност, не трябва да превишава общата застрахователна стойност на местата в моторното превозно средство.

– застраховка „Злополука на лицата в превозните средства”, която дава застрахователно покритие на шофьорското място или за всички пътнически места в автомобила . Застраховката, различно от гражданската отговорност, в сила на територията на цял свят и може да се добави при изразено желание от застрахованото лице.

Нашите оферти за  гражданска отговорност 1
Нашите оферти за гражданска отговорност

Защо Ви е необходима гражданската отговорност?

– по изразено желание за сключване на двете застраховки [гражданска отговорност и инцидент на пътниците в движещото се превозно средство] ще получите спокойствие, че извън отговорността за нараняване на пътниците , при опасна ситуация ще бъдат обезщетени собственика и всички други пострадали пътници в застрахованото превозно средство;

– начин за попълване в реално време, на нашата онлайн платформа за попълване и подписване на документи за гражданска отговорност;

– възможност за доставяне на Вашата полица застраховката гражданска отговорност на предоставен от заявителя адрес;

– възможност за оглед на развалено превозно средство, което има гражданска отговорност, на адрес даден от клиента.

По каква причина гражданската отговорност е наложителна в страната ?

Карането на коли върви заедно с редица ситуации , които се създават на пътя. Затова законите в страната разпорежда всички собственици и водачи на мотоциклети да имат на разположение с действителна гражданска отговорност. Този тип застраховка – гражданска отговорност е разпространена на много места по света , като в зависимост от страната може да изглежда по различен начин и да описва много клаузи и условия . На територията на страната , всички коли , включени в списъците в България и са в движение , е необходимо да притежават платена застраховка гражданска отговорност.

Перфектната  гражданска отговорност 2
Перфектната гражданска отговорност

За кого е застраховката гражданска отговорност?

Гражданската отговорност е застраховка, която се сключва както от всеки гражданин , така и от юридическо лице . Като допълнение , гражданската отговорност предлага вариант да бъде взета самостоятелно или съвместно с избирателната застраховка „Злополука на лицата в превозните средства“.

Развитие на предлагането на застраховките – гражданска отговорност

Застраховките от типа – гражданска отговорност формират много голям сегмент от търсенето в страната . С течение на годините числата за взимане на застраховката гражданска отговорност непрестанно се повишават , особено след установяването на задължителната застраховка гражданска отговорност за всички моторни превозни средства :

– 2012 година – 293,276,409 лева

– 2013 година – 318,792,586 лева

– 2014 година – 344,429,245 лева

– 2015 година – 368,230,120 лева

– 2016 година – 402,152,103 лева

Само за 5 години сме свидетели много голям прираст в търсенето на застраховки гражданска отговорност на моторни превозни средства .

Избери сега  гражданска отговорност 3
Избери сега гражданска отговорност

Територия на валидност на гражданската отговорност

Договорът за необходимата застраховка “гражданска отговорност” на шофьорите на коли дава покритие на българска територия, на територията на държавите от Европейския съюз и Икономическата общност , също и в държавите Сърбия, Швейцария и Андора.

Развитие на застрахователните агенти, които ви дават гражданска отговорност

Нарастващият брой на застраховки – гражданска отговорност е основната причина за предлагането ѝ от много брокерски къщи и брокери . Когато започнете да търсите кое място да изберете за сключване на този тип застраховка, важно е да сте внимателни и да изберете дългогодишния опит , името и качеството на застрахователя, който сте избрали . По този повод ние ви гарантираме качество и професионализъм , за да сме вашият верен партньор за застраховката гражданска отговорност на вашата кола .

Доверете се на надежден и сигурен приятел за вашата застраховка гражданска отговорност

Доверете се на нашата застраховка гражданска отговорност, за да сте спокойни във всяко пътешествие . Ние сме приятели на собствениците на автомобили в в страната, като нашите застраховки гражданска отговорност гарантират надеждност на хилядите застраховани клиенти. Освен нашата гражданска отговорност, погледнете и :

Изгодна  гражданска отговорност 4
Изгодна гражданска отговорност
Перфектната  гражданска отговорност 5
Перфектната гражданска отговорност
Изгодна  гражданска отговорност 6
Изгодна гражданска отговорност
Изгодна  гражданска отговорност 7
Изгодна гражданска отговорност
Оферта за  гражданска отговорност 8
Оферта за гражданска отговорност
Избери твоята гражданска отговорност 9
Избери твоята гражданска отговорност

Какви рискове причислява гражданската отговорност?
Защо Ви е необходима гражданската отговорност?
По каква причина гражданската отговорност е наложителна в страната ?
За кого е застраховката гражданска отговорност?
Развитие на предлагането на застраховките – гражданска отговорност
Територия на валидност на гражданската отговорност
Развитие на застрахователните агенти, които ви дават гражданска отговорност
Доверете се на надежден и сигурен приятел за вашата застраховка гражданска отговорност