детски рокли

 • August 11, 2018
 • By Admin: admin
 • Comments 2

 

Свежо настроение в актуалните за сезона за детски рокли

С удоволствие ще ви покажем актуалната колекция детски рокли на модната марка, сътворена от ефирни и практични дрехи прилягащи за всекидневни игри , както и за по-специални поводи . Уникалността на дребните детайли ще ви изпрати в невероятен свят от приказка и да се побъркате по пролетните детски рокли.

Играйте с „Точици“

Ако посетите в един от обектите на „Точици“ в в цяла България и закупите някоя от пролетните ни детски рокли, момиченцето ви има правото да участва в игра на флипер , поставен в магазина. При спечелване на нужния брой точки, спечелвате и други добри награди . Както знаете за „Точици“ детското мнение е ценно . Имате свободата да напишете собствено мнение или това на вашето дете за вашата рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

Изненада на „Точици“

С купуването на която и да е рокля от пролетната поредица на „Точици“ ще получите , под формата на етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка съставяща вълшебен пъзел. Илюстрацията е подбрана характеризирайки визията на дрехата и детските вълнения в определената за носене възраст.

Детския свят на „Точици“

„Точици“ е бранд модни детски дрехи, играчки, аксесоари – всичко от което един малчоган изпитва потребност . Вече над десет години продължават да изненадват с първокачествени и оригинални видове на задоволителни цени. Както всеки нов сезон и този път новите тенденции са посветени на детски рокли за младите дами и авангардни комплекти за малките мъже.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

На кои места е възможно да ги потърсим?

Фирмени магазини в в територията на цяла България и онлайн пространство за покупки предоставят богат избор от дрехи за визията на детето от 0 до 14-годишна възраст, също така и играчки, даващи развитие на творческото мислене по време на лудориите . Ще успеем да се натъкнем много неща – от бельо, пижами и анцузи до изкусни детски рокли и костюми допълнени с актуалните елементи за сезона . Играчките, като най-обичани приятели на детето, са изложени на средищно място в обектите на фирмата.

Детски рокли за ежедневието

Момичетата обичат да бъдат уникални , идеално решение на проблема са всекидневните детски рокли. Подходящ избор е роклята с панделки . Тъканта е от лен и памук с високо качество, а завършващите визията панделки са сътворени по образец на детска рисунка . Разкроението се спуска волно под талията и дава възможност за смели движения. Блестящо предложение е модела тип с Мики Маус и пола от воали . Интересната щампа придава невероятен вид , а полата от леки воали и мек тюл продължава наслагващата се шикозност . Тази разновидност може да закупите в червено, жълто и розово. Пасващ на всекидневните нужди на една малка дама могат да бъдат джинсените разновидности детски рокли с къси ръкави. С какаово кафяв нюанс , мека материя и дължина падаща до коляното, ще бъде любима на всяка малка госпожица . Сътворена за безгрижни детски премеждия и танци до безкрай. Не бихме могли да не отдадем внимание и на комбинацията между рокля и гащеризон с пола и колан. Различен десен, допълнен с шевици в края на полата, джобче в лицевата част и няколко пърхащи пеперуди закачени на колана. Светлорозовият топ създава лукс . С който и от типовете на детски рокли от новата колекцията на „Точици“ да изненадате малката си госпожица , няма да бъде грешка.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Качество и грижа

Изработени само и единствено в България , с най-хубавите истински материали и прехласващи нюанси и неповторими детайли, детски рокли на бранда са пренасящи във вълшебна реалност . При желание да обогатите излъчването с още аксесоари , разгледате изложените шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен унисон с тенденциите в роклите. Обърнете внимание и на новите пролетни колекции мода за вашите момчета .

Други наши раздели в сайта:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от  
детски рокли
детски рокли 8 Голямо разнообразие от  
детски рокли

Свежо настроение в актуалните за сезона за детски рокли
Играйте с „Точици“
Изненада на „Точици“
Детския свят на „Точици“
На кои места е възможно да ги потърсим?
Детски рокли за ежедневието
Качество и грижа

2 Comments

  Comment

  May 31, 2020 at 6:23 pm

  Интериорен дизайнер за нов апартамент: Не разполагайте в къщите си нищо, за което не знаете, че е полезно или вярвайте, че е красиво. Балансиран и хармоничен интериорен дизайн: Studio Interio Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 3, 2020 at 11:37 pm

  Ролята и какво трябва да знаем, когато наемаме интериорен дизайнер. Интериорният дизайнер, независимо дали става дума за жилище за лична употреба или за такова с цел инвестиция, ще ви насочи за какво е оптимално да се изразходва по-голямата част от бюджета. Формата и функцията трябва да бъдат едно, обединени в съзвучие. Studio Interio – Интериорен дизайн на жилища и бизнес пространства (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments