матраци

 • June 20, 2018
 • By Admin: admin
 • Comments 2

матраци

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всяка къща

матраци Симеонов е сред най-избираните и доказали се с времето марки в спалната индустрия у нас. В нейния каталог са добавени най-различни типове и серии матраци – от с една лицева страна, с две лицеви страни матраци и такива за деца до категории матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от фирмата Симеонов осигуряват на хората най-висококачествен продукт, както и най-високо ниво на релаксация и удобство когато заспите. още повече че, безспирните нововъведения на технологиите за производство, продуктовото разнообразие и широкия спектър от идеи обещават, че матраците Симеонов изцяло отговарят на съвременните стандарти и изисквания за полезен и качествен сън. в настоящия текст ще обсъдим най-важните причини от взимането на матраци Симеонов за вашето семейно огнище.

Топ матраци

Горният матрак е перфектен, когато е необходимо да се справите с твърдината на матрака или неудобна спалня. Но това не е само единственото му удобство. Покриващия матрак може още да бъде полезен за вашите гости, за всякакви дейности навън. Видовете от този раздел са в унисон с всички ваши изисквания ще ви дарят с неповторима мекота и комфорт когато искате да поспите.

Направени с дунапрен матраци

Производството на Симеонов също така има редица видове от дунапрен и Vitafoam матраци. Какви точно са техните плюсове и превъзходства за клиента? На първо място Vitafoam пенополиуретан в същината си е материал, който потъва под влияние тежестта на човешкото тяло/ който потъва от тежестта на човека, но след определен момент регенерира в първото си състояние. Това вещество дава страхотно релаксиране на всеки в период на сън. От друга страна, съдържащите дунапрен матраци имат и още повече плюсове, които почти сигурно са непознати за по-масовата от купувачите. Дунапренът с меки свойства предоставя качествени анатомични свойства, а по-твърдият – засилени ортопедични свойства. Съдържащите дунапрен матраци създадени от марка Симеонов са изработени от материали с най-високо качество, благодарение на което доказват, че могат да опазят своето отправно положение и свойства за забележително дълго време.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Едностранни матраци

Еднолицевите матраци обикновено се прилагат за легла или спални, за които няма подматрачната рамка. В случай че и леглото у вас е е от този вид, то еднолицевите матраци от , произведени от Симеонов, ще са точно за вас. Те притежават с прибавена предназначена за под матрака рамка и ще ви спасят от много време и усилия, за намирането ? и сглобяване. Рамките, предназначени за под матрака на произведението от нас едностранни матраци са изработени от иглолистен материал. Тяхно голямо превъзходство е обстоятелството, че са прости за монтиране на повдигащ механизъм, когато говорим за кревати с такава функция.

матраци 2 Най-добрите
матраци

По-малки матраци

Ние от Матраци Симеонов обръщаме внимание и на специалните нужди и потребности на децата. В тази категория има различни матраци, които са подходящи при деца и бебета. Детските и бебешки матраци Симеонов доставят силна и гъвкава основа, даваща възможност за точното развиване на мускулите и костите. Още повече, обещават на малките съкровища най-висока степен на удобство и комфорт в полза на лечебен, приятен и качествен сън.

Още подобни раздели

„Алое Вера“ серията е развита с мислене за отпочиването на тялото на клиента в състояние на сън. Матраците от тази категория съдържат материя с необходимото количество „Алое Вера“. Този плат съдейства за повишаване степента еластичност при допир с човешкото тяло. Матраците Симеонов, част от „Алое Вера“ серията, при всички случаи ще ви съдействат да се избавите през целия ден струпваните напрегнатост и нерви, и да усетите на дългоочакван висококачествен сън.

За следващата ни серия „Бамбук“ бамбуковите тъкани са екологичен материал, който се явява защита от природата срещу нежеланите миризми и непрепоръчителните за никого микроорганизми и най-различни бактерии. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ намаляват до минимум заплахата от поява на различни алергични състояния. В допълнение, благодарение на проветряващата им се структура ще бъде избегнато и продължителна влажност. По този начин ще ви бъде гарантирана пригодна, лека и качествена система за почивка и сън от най-високо качество.

Серията, която сме кръстили „Ванилия“ пък предлага на клиентите удобни и комфортни матраци с професионално селектиран плат, който поставя по-високо равнището на меко и нежно усещане при допир с човешкото тяло. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им изработка гарантира издържливостта им, а приятният бял цвят ще се впише точно както трябва в интериорното решение на спалнята ви.

Подобно на серията, за която говорихме преди, и в моделите, които сме групирали под името „Какао“ са приложени сигурни и надеждни за дълъг период от време артикули за спане, носещи максимално ниво на спокойствие в леглото. Десенът на матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но са вкарани и нежни шарки в кафяв цвят, правейки покритието му по-пъстра симпатична за всяко око.

Серията, която сме кръстили „Climattress”, е сред най-пресните селекции матраци сред нашите продукти. Спалните продукти, влизащи в нея, са изградени отса с пяна, която помни извивките на тялото, съдържаща охлаждащи капсули Cool gel, които са за охлаждане на тялото ако има такава потребност. Матраците от “Climattress” серията ни са идеални за лятото, когато високите температури твърде често са първоизточник на нарушения в спокойния и пълноценен сън на всеки. Освен всичко друго, отвореното им изграждане позволява движение на въздуха, което е допълнително преимущество за всеки, който иска да се разхлажда. С матраците от раздела „Climattress” ще си фантазирате, че сте на морето и се възхищавате на разхлаждащата магия на морските въздушни течения.

Серията, която носи името „Lux”, има и такива с едно лице и двулицеви матраци. Два са случаите когато говорим за оползотворените средства за производството на тези матраци – дунапрен и съчетаване на мемори пяна. Матраците от серията “Lux” са сравнително твърди осигуряват здрава и стабилна основа в състояния на сън. Събирането на пяна с памет и дунапрен предлага комфорт комбинирано с силна основаЕто защо матраците с подобно съчетание от елементи от използвани материали са един от най-честите избори за всички, страдащи от гръбначни заболявания.

Приключваме със – раздел „Ladybird”. От този раздел могат да се облагодетелстват всички които ги боли гърбът. Има както такива с една страна, така и двулицеви матраци. По-специалното при този тип матраци се корени в това, че се състоят от основен слой с изключителна здравина. Именно върху тази база е положен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретан материалполиеретанслой от изключително специален материал с масажиращ ефект върху човешкото тяло. Сдобивайки се с матрак от носещата името „Ladybird” серия, вие си гарантирате забравяне на досадните болки и симптоми, предизвикващи проблеми по време на сън, и и положителен развой на приятен и пълноценен релакс нощем.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Матраци Симеонов – ключови продуктови раздели

Както вече казахме, фирма Матраци Симеонов предоставя извънредно изобилно разнообразие от разновидности и серии матраци. Освен класическите видове, нашият колектив сме направили и оригинални сетове матраци, насочени за желанията и предпочитанията на характерни платежоспособни лица. Вижте какви модели матраци можете да откриете в сред разнообразните ни предложения:

матраци 4 Най-добрите
матраци

Нетипични калибри

Едно от най-големите преимуществата на матраците от фирма Симеонов е това, че се правят и в неочаквани големини при наличие на молба или поръчение от точно определен потребител. Това е начинът да се вземат под внимание специфичните претенции за широкост, височина и каквито и да е параметри на матрака. Което е особено необходимо за извличане на необходимите плюсове от самия потребител за комфорт, удобство, практичност и пълноценен процес на спане.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Гарантирано високо качество

целият екип от фирма Матраци Симеонов сме напълно наясно с това/ знаем много добре колко важно е мястото на матрака не единствено и само за хубава почивка, бодрост и желание за работа на всеки, но и за неговото пълноценно здраве. това е причината да инвестираме много финанси и желание за обещание за най-високото качество на всички матраци от нашата продуктова гама. Матраците от марката Симеонов предоставят на потребителя, клиента, човека, всеки, купувача най-високи степени на комфортни усещания, разрешавайки на на човешкия организъм да се отпусне и релаксира изцяло по време на сън. Така почивката се преобразява в релаксиращ период на максимално укрепване и доставяне на оптимизъм и жизненост, с които животът да бъде срещнат на пълни обороти.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Тези са различни матраци , изработени от компанията Симеонов,, за чието изработване е употребена пяна с памет. Мемори пяната е създадена по иновативен метод, който повишава нивата на мекостта както и чувството за крайно успокоение през всяка нощ. Тя е участник в направата както на едностранни, а също и на двулицеви матраци. И не само това, продуктите за спане, произведен от мемори пяна, са точно за лица с болки в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. помнещата пяна помага за това районът на гърба да е в идеална плоскост, също и да се гарантира еднакво почиване за всяка зона на тялото. Не бива да забравяме, помнещата пяна е чувствителна на различни температури и добре регулира телесните ни температурни различия докато сънуваме.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Френски матраци

Марка Матраци Симеонов създава и хотелски такива, които са удобни най-вече за обзавеждане на хотели. Същите са безспорно адекватно усмотрение за оборуване на различни хотели, почивни комплекси. Основата им е образувана от дървен материал от иглолистно дърво, добавящ на съответния артикул максимална степен на устойчивост. Върху тази основа може да бъде сложен както едностранен, така и матрак с две лица.

Добавки за матраци

Няма как да не ви кажем и, че, сред всичко предлагано от фирма Матраци Симеонов ще откриете най-различни приложения за вашия матрак. От основи и протектори за матраци до засилващи усещанията възглавници за неподправено удобство и комфорт в състояние на сън. Продуктовата ни гама ще ви даде пълноценна почивка.

Насладете се на матраците от марката Симеонов и се запознайте с истинската почивка по време на сън. Разгледайте и останалите ли предложения за:

матраци

топ матрак

възглавници

протектор за матрак

еднолицев матрак

бебешки матраци

детски матраци

двулицев матрак

френски легла

Матраци Симеонов са перфектен вариант за всяка къща
Топ матраци
Направени с дунапрен матраци
Едностранни матраци
По-малки матраци
Още подобни раздели
Матраци Симеонов – ключови продуктови раздели
Нетипични калибри
Гарантирано високо качество
Мемори матраци
Френски матраци
Добавки за матраци

2 Comments

  Comment

  August 18, 2020 at 2:29 pm

  Чудесна информация! Елате и се запознайте и с нашата страница за Калъфи за телефон !

  Comment

  August 24, 2020 at 1:19 pm

  Чудесна информация! Елате и се запознайте и с нашата страница за Стойка за телефон !

Leave Comments