протеини

 • October 2, 2018
 • By Admin: admin
 • Comments 2

протеини

Каква е същността на протеините?

Протеините са биологически значими макромолекули, които са консистенция от аминокиселини. Те изпълняват важна функция в обичайния растеж и действие на човешкия организъм. Действително протеините имат служба на един от основните структурно полагащи елементи на които и да е живи клетки. Мисиите, които изпълняват в системата , са жизнено градивни и удивително разнообразни . Стартирайки от своеобразните структурните такива, имащи връзка с граденето на клетките, и стигайки до образуването на естествените протекции на организма и предаването на въздух до тъканите. Телата ни са способни да генерализират някои от аминокиселините, играещи роля в съставянето на протеините, но още подобни е необходимо да намираме от външни източници. Те биха могли да бъдат храните , съставени от много протеини, или разнотипните протеинови хранителни добавки, налични в продажба.

Протеинови хранителни добавки

Хранителните добавки могат да бъдат много ефикасен метод за доставяне на нужните размери протеин на човека. Те са истински необходими за ежедневно активните хора , понеже осигуряват на системата необходимата сила , за да издържи на неспирното третиране . Запознайте се с съществените разновидности протеини, които бихме могли да откриваме в състава на хранителни добавки:

– суроватъчен протеин – реално най-популярен от спортните натури заради моментното му разграждане и разграждане от човешкото тяло. Всъщност трудно бихме си набавили достатъчно количество от него от хранителните продукти, без значително затрудняване своя стомах.

– казеин – познат е още като млечен протеин. Той обещава разточителното отделяне на някои аминокиселини, приемащи основополагаща мисия в развитието и развоя на скелетната мускулатура.

– телешки протеин – също е изпълнен с високи нива на аминокиселини, подкрепящи скелетната мускулатура. Неговото приемане осигурява абсолютната енергичност и стабилност на мускулите.

– яйчен протеин – неговото важно предимство е умението да бъде абсорбиран съвсем от организма. Той прави възможно активното отделяне на градивни елементи за мускулите.

– растителен протеин – също толкова основен за мускулатурата от разновидностите с животински състав. Също така той е изпълнен с занижени стойности на наситени мазнини, което е от важна полза не само за собствената ни форма , но и за дейността на сърцето.

протеини 1 Най-добрите
протеини

В какви грамажи са ни потребни протеините?

Това е един безспорно доста сериозен проблем за протеините, на който ще ви дадем отговор . В действителност препоръчителните дневни дози протеини са разнородни за неспортуващите мъже и жени и за тези, които всекидневно тренират в залата . По принцип за нормален дневен прием се представя 0,8 грама протеин на килограм телесно тегло . Такива количества протеин обаче са доста неприемливи за хора, упражняващи активни занимания. Задължително е доставянето на по-мощни мяри протеини, за да се застраховаме срещу катаболните процеси засягащи губене на мускулна маса, следващи след завършека на физическите упражнения . Идеално осъзнавате, че горенето на калории е конкретно кореспондиращо с понижаването на цялостния калориен прием. Но това не трябва да става за сметка на протеините. Съвсем не , приемът на на протеини трябва да остане на същите нива , а в определени моменти дори да се завиши . Освен това че пази от катаболизъм, ежедневният прием на протеини има термогенна функция, помага за по-лесното храносмилане и набавяне на полезните елементи и регулира апетита. Така че ако залагате на постоянни спортни занимания и потене във фитнеса, съобразете приема си на протеини с физическото натоварване, на което се подлагате постоянно .

протеини 2 Най-добрите
протеини

Минало на протеина

Преди да се фокусираме върху работата и плюсовете на протеините за човешкия организъм, ще се потопим в историята на тяхното откриване и извеждане като единични вещества . Френският химик Антоан Фуркроа е първият учен , който ясно разделя протеините от останалите прочути органични елементи . Това става през отдавнашната 1789 година. След множество изследвания , направени през съответния етап , Фуркроа фиксира албумина, фибрина и желатина като индивидуални съединения с животински произход . По нататък познанието отделя повече внимание на този раздел елементи и стартира разкриването на по-обстойна информация за тях. Понятието „протеин“ е прокарано първоначало през 1838 година от шведския химик Йонс Якоб Берцелиус. Чрез него той именува фибрина, албумина и други подобни частици . Берцелиус разкрива и тяхната мисия като основополагащи за живите клетки вещества. Идеята му по-късно бива доразвита от още редица изследователи , които етапно разучават синтезирането и химичния състав на протеините, както и подобни техни функции и роли в човешкия организъм.

протеини 3 Най-добрите
протеини

Протеините на Ready for life – сигурност и сила на реални стойности

В продуктите на Ready for life можете да закупите редица протеини и протеинови продукти, елементи от колекциите на широко популярни и утвърдени компании за хранителни добавки. Те не само ще ви гарантират чудесно оформено тяло, но и ще ви подкрепят да се поддържате изрядно здравословно ниво. Като бонус , при нас можете да потърсите тези качествени протеини на действително удовлетворяващи цени . Вижте най-хубавите разновидности от категория „Протеини“, изложени за вас:

1. Blade Sport Protein Concentrate – стартираме с този първокачествен прахообразен протеин . Той се състои от 87% суроватъчен протеин и е идеален за рутинно движещите се . Всяка консумация на Blade Sport Protein Concentrate дава на тялото ви 21 грама протеин. Още и , хранителната добавка изпълнена с огромно количество л-глутамин и аминокиселини с разклонена верига. Вероятно сте наясно , този вид аминокиселини, обобщени под общото наименование BCAA, са много важни за всеки натоварен активен индивид. По какъв начин да приемате протеиновия продукт? 1 запълнена мерителна лъжичка се поставя в 200-250 мл вода или мляко. Такова количество нормално се взема преди и след натовареност , но за повече ефект можете да имате и още едно приемане при ставане .

2. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer – на цяло природен гейнър, служещ за надеждно заздравяване на мускулната сила. WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от няколко вида протеин с значителна , правейки голям анаболен ефект. И още , благодарение на въглехидратите, съдържащи се в , протеинът е и доста добър източник на сила за човешкото тяло . Всяка напитка от WIN Nutrition 100% Hi-Mass Gainer се състои от 56 грама протеин и около 230 грама въглехидрати, което го превръща в един от най-ефикасните гейнъри разпространяващи се . Средно да се изпива ½ лъжица сутрин ½ количество след тренировка .

3. Prozis Sport 100% Real Whey Protein – съставен от първо качествен суроватъчен концентрат с над 80% белтъчна консистенция. С цялостен тип продукт ще ви бъде от помощ за покачването на мускулната си маса, логично и да запазите наличните мускули за напред. Prozis Sport 100% Real Whey Protein е пробван от множество независими лаборатории и има необходимите признания за качество. Още и можете да откриете в прекрасни вкусове, включително Шоколад и Бисквитки с крем. Даваме ви съвет да се поема 1 мярка 25 грама при ставане на гладно и 1 мярка след спорт . За по-ефикасни отражения, можете да осигурявате и допълнителен брой от протеиновия продукт преди физическо натоварване или по-нататък вечерта .

4. Myprotein Impact Whey Protein Flavoured – класен протеинов продукт, от серията на прочута на световно ниво компания за спортни хранителни продукти Myprotein. Набавя на системата по 82 грама протеин на всеки 100 грама сух материал . Myprotein Impact Whey Protein Flavoured държи слабо ниво на мазнини и лактоза, но пък е богат на калции и определените аминокиселини. Хубав подбор както за професионално трениращи , така и за всички , които просто си придържат здравословен живот. 25 грама от продукта се полага в 150-250 мл вода или мляко. Тази мяра е добре са се взема до трийсет минути след натовареност , но ако не можете, можете да я пиете и във всяко друго време .

5. Myprotein Vegan Blend Flavoured – друга разновидност от марката Myprotein, което този път е специализирано към вегетарианците и веганите. Myprotein Vegan Blend Flavoured е смесица от грахов протеинов изолат, протеин от кафяв ориз и конопен протеин. Предоставя на организма над 22 грама протеин на доза , както и съвкупния списък от есенциални аминокиселини. Материалът има изключително благоприятно действие върху създаването на мускулната маса и хода на приемане на необходимите хранителни витамини от тялото . Една доза от Myprotein Vegan Blend Flavoured се разтваря в 150-250 мл вода или сок, като е добре да се поемат 2 или 3 такива течности всеки ден .

6. Battery Nutrition Whey Gold Isolate – направен както за постоянно трениращи , също и за тези , които желаят да вдигнат обичайния си прием на протеини. Battery Nutrition Whey Gold Isolate съдържа единствено и единствено първостепенни протеин изолат и хидролизат от проверени източници. Всяка доза от 25 грама гарантира на системата 21 грама чист протеин. Приемът забързва прогреса на чистата мускулна тъкан и поддръжката на анаболните действия в човека. Съветваме дневно да се правят по 2 дози – 1 ставайки и 1 след дейности .

7. WIN Nutrition 100% Hi-Protein Standard – протеинова пудра, богата на класни протеини от пет групи източника – суроватка, мляко, пшеница, соя и яйца. Съдържа всички аминокиселини, наложителни за моментното и ползотворно градене на активна мускулна маса. Допълнително , протеиновият продукт има опции в прекрасни вкусове ванилия, шоколад и ягода и се разтваря без усилия във вода. Подобно на предишния ни вариант , се взимат по 2 дози ежедневно – 1 сутрин и 1 след дейности .

8. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured – завършваме с още една протеинова стока на английската марка за фитнес добавки Myprotein. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured съставена от хидролизиран телешки протеин, получен от говеждо месо. Той стимулира скоростното и значимо ниво на мускулна маса, както и по-ефективното възстановяване на тялото след интензивни натоварвания. Няма лактоза, а нивата на захар и мазнини в сместа са наистина нищожни. Myprotein CarniPro 97% Beef Protein Flavoured осигурява на системата 22 грама телешки протеин и огромен хоризонт от есенциални и неесенциални аминокиселини. Препоръчва се да се пие по 1 доза сутрин и 1 доза след трениране . За постигане на най-добри резултати , можете да включите и още една доза от протеиновия продукт между храненията .

Разгледайте брошурата на Ready for life и си поръчайте най-качествените протеинови продукти на изключително изгодни цени , като не забравяте и нашите други продукти:
Л карнитин
протеини
суроватъчен протеин
хранителни добавки
myprotein
аминокиселини
креатин
трибулус
фет бърнър
bcaa

протеини 4 Най-добрите
протеини
протеини 5 Най-добрите
протеини
протеини 6 Най-добрите
протеини
протеини 7 Най-добрите
протеини
протеини 8 Най-добрите
протеини
протеини 9 Най-добрите
протеини

Каква е същността на протеините?
Протеинови хранителни добавки
В какви грамажи са ни потребни протеините?
Минало на протеина
Протеините на Ready for life – сигурност и сила на реални стойности

2 Comments

  Comment

  May 31, 2020 at 6:41 pm

  Интериорен дизайнер от Studio Interio: Интериорният дизайнер, независимо дали става дума за жилище за лична употреба или за такова с цел инвестиция, ще ви насочи за какво е оптимално да се изразходва по-голямата част от бюджета. Разбирането на човека или хората, които ще живеят в дома, е в много по-голяма нужда за дизайн, отколкото да се съсредоточи чисто върху естетиката. Домът е проектиран около емоционални нужди. Ние сме готови за предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  Comment

  May 31, 2020 at 7:51 pm

  Отлична статия! Вижте и нашата страница за цистит!

Leave Comments