Хладилници – оригиналното и полезно в покупката им.

 • November 25, 2018
 • By Admin: admin
 • Comment: 1

Хладилници – оригиналното и полезно в покупката им.

В избора на хладилни техники при всяко положение ни трябва гаранция за годност, предвещаваща , дълготрайно ползване на хладилника, постижимо за нашия бюджет . Разбираемо важен е момента , в който стигнем до купуване на хладилници – неизменна необходимост от вашето ежедневие и начин на живот . Ще ви срещнем с няколко интересни истории около зараждането на първите хладилници, ще ви покажем разликите на различните асортименти и естествено , ще ви посочим къде сте способни да закупите най-издържаните и съответстващи ви разновидности хладилници.

Първоначалните уреди носещи названието „Хладилник“

През 18в. са навлезли начините на засиленото изпарение , а през 19в. за първи път се използва името „хладилник“, загатнато от Томас Мур. С еволюцията на населението и технологичния бум на открития по това време се заражда и идеята за нужда от изстудяване и поставяне на продуктите . Бизнес отношенията на пренос на добит натурален лед от водните басейни прогресирал до такива размери , че износът стига 25 млн. т. Първородният модел подобен на произвеждаща лед техника е изложен пред публика 1862г. от Едмонд Кар във вид на машина , изкарваща по 200кг. лед на час.

Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има страхотен вид на красива мебел. Специалният механизъм на дръжката обещава плътно прилепване на вратата и абсолютно изолира от външната среда . Задвижван с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито плюсове пред компресорния е ниските нива на шум .

Изберете нашите хладилници 1
Изберете нашите хладилници

Топ предложения за хладилници в Техмарт

Задачата на нашите магазини е да представя на купувача най-заслужаващите си предложения за класа на добри цени прилягащи на действителният стандарт . В отдела за хладилници, предлагаме такива в няколко категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида разновидности на цветове подходящи на всеки усет към естетиката и обзавеждане на което и да е помещение.

Най-подходящият магазин за покупка на хладилници

Техмарт е магазин, покриващ грижите за цялостното присъствие на комфорта във вашият дом. Представя широк асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за вътрешния дизайн и градината. Ще се озовете сред разнообразие от класове на различни марки в ценови категории , съответстващи на всеки стандарт и необходимост . Разнообразието от модели прави изборът . Ваша е свободата да запазите своето време, нерви и усилия с отлично структурирания електронен магазин, разполагащ с опитни служители, с които сте свободни да споделите всяка подробност и бърза и безплатна доставка до всяко населено място на територията на България .

Типове хладилници 2
Типове хладилници

Първо българско постижение в създаването на хладилници

Първият вид домакински хладилен уред , направен от родни производители се казва „Мраз 75“ и е създаван между 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници на територията на София . Първите около десет хладилни машини, моментално се сдобили с доверието на сънародниците и покорили пазара. До 1962г. производственото количество стигнало до цифра от шест хиляди бройки пуснати в продажба хладилници.

Какви допълнения можете да притежавате при хладилниците днес?

Хладилника би могъл да служи за за домашна употреба , както и за работни и производствени цели. Могат да имат всякаква дизайн и размери да имат разполагат с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Специално предназначени за употреба в промишлеността могат даже да достигнат размерите на фургон. Хладилниците предназначени за личните взискателности на домакинствата могат да бъдат снабдени с всевъзможни добавки , удовлетворяващи и най-ексцетричните ви фантазии . Отнасяйки се до енергийната си ефективност се делят на серии от А до G, където А отговаря на най-високите признаци за енергийна ефективност, а G на най-лошите по-занижен разход на потребление и от А. Допълнителните възможни функции биха могли да бъдат : трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, защита срещу миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Намерете хладилници 3
Намерете хладилници

Интересната история на хладилниците

Странно и почти непонятно е сега да си представим всекидневието без направата на нашите предани домакински помагачи, носещи името хладилници. Ако задълбаем в историята обаче , ще открием , че това изобретение на човека , в днешния си вид, изниква приблизително скоро.

Добре дошли да закупите вашият хладилник.

В обекта на фирмата разполагащ се в град Перник или в електронния магазин . Вижте също , освен хладилници и какъвто и да е друг вид техника или интериор за своите скъпи домове и любими места като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Информация за хладилници 4
Информация за хладилници
Изключително качествени хладилници 5
Изключително качествени хладилници
Информация за хладилници 6
Информация за хладилници
Изключително добри хладилници 7
Изключително добри хладилници
Каталог хладилници 8
Каталог хладилници
Изключително добри хладилници 9
Изключително добри хладилници
Изберете нашите хладилници 10
Изберете нашите хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 11
Най-добрите на пазара хладилници
Вземете хладилници 12
Вземете хладилници
Най-добрите хладилници 13
Най-добрите хладилници
Изберете нашите хладилници 14
Изберете нашите хладилници

Първоначалните уреди носещи названието „Хладилник“
Елементи и характерности на хладилника „Мраз 75“
Топ предложения за хладилници в Техмарт
Най-подходящият магазин за покупка на хладилници
Първо българско постижение в създаването на хладилници
Какви допълнения можете да притежавате при хладилниците днес?
Интересната история на хладилниците
Добре дошли да закупите вашият хладилник.

1 Comment

  Comment

  May 30, 2020 at 10:38 pm

  Защо именно интериорен дизайнер? Интериорният дизайнер трябва да може да изясни намерението си, като има предвид винаги, че декорирането не е външен вид, а гледна точка. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments