Какво трябва да имаме предвид за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

  • December 19, 2018
  • By Admin: admin
  • Comment: 1

Какво трябва да имаме предвид за различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите безспорно са едни от съществено важните части за всеки автомобил. Вашите автогуми играят решаваща роля за осъществяването на първостепенно удобство и свобода във връзка с контрола на превозния автомобил, и дават гаранция за защита , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. За да постигнете тези очаквания обаче, трябва да заложите на изпитано точните автогуми. В следващите редове ще ви информираме за важните фактори, които е нужно да се вземат под внимание при покупката . Като допълнение, ще ви представим няколко ефикасни предложения във връзка с последващите дейности по монтиране , така че всичко да премине по доказано най-добрия и изряден начин за вас.

Достъпи цени

– в платформата ще намерите автогуми на неподозирано ниски и подходящи за пазара цени. Специалистите ни винаги следят тенденциите на нашия пазар в в този дух , за да обещае полза за доверените ни купувачи.

Автогуми – работата по монтажа

Естествено след закупуването на нови автогуми, идва време и за техния монтаж на своето превозно средство. В този момент все още има някои лесни практики , които би било хубаво да следвате . Вижте кои биха могли да бъдат те в долните редове :

потърсете професионалисти – монтирането на автогуми е процедура, която трябва да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в специализирани сервизи. Не се залавяйте да осъществявате експерименти сами , защото всяка неприцизно поставена автогума е вероятно по-нататък да причини много неприятни пътни неприятности .

задните автогуми в отлично състояние – задните колела в повечето случаи не са в пряка връзка с кормилното управление на превозното средство , което прави сцеплението с настилката много по-деликатно . В тази последователност е добре отзад да бъдат монтирани по-новите или намиращите се в най-добро състояние автогуми гарантиращи максимално ефективен контрол върху колата и предотвратяването на рисковите моменти по пътя .

Изключително добри автогуми 1
Изключително добри автогуми

Високо ниво

– високото ниво на автогумите и не само, изпълващи в брошурата на сайта ни, е сто процента. Всеки вид разновидности се набавят директно от Германия и са направени по най-актуалните Евро стандарти за качество и сигурност при шофиране .

Зимни разновидности автогуми

– те са специално създадени да обещаят правилното движение на колата в сурови зимни обстоятелства, често обхващащи фактори като дъждовни улици , снежни преспи и заледявания . Имайки предвид тази причина разполагат с каучукова смес , характерна с потребната гъвкавост при занижени температурни нива и гарантираща идеалното сцепление с пътната настилка. Зимните автогуми принципно се сменят през октомври или ноември и се сменят пролетно време, когато със сигурност знаем , че мразовитостта и заскрежаванията са цялостно завършили.

Информация за автогуми 2
Информация за автогуми

Експресно получаване

– идването на поръчаните артикули от сайта ни в повечето случаи се реализира веднага в рамките на следходния работен ден. Ако се случи този тип гуми не е наличен в склада ни и се налага веднага да се докара от Германия, интервалът е до 10 работни дни.

Как да изберете съответстващите ви автогуми?

Не е зле при подбора на автогуми да се обърне внимание на няколко много важни условия и качества. Тези фактори ще ви помогнат да решите кои са най-прилягащите и пасващи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и стигат до подробности като тяхната цена и роля. По-нататък в текста ще ви се изясни онова, което трябва ви бъде ясно за съответните детайли, играещи съществена роля в процеса на покупката.

#Важни данни , които да вземе предвид в покупката на автогуми

Размер – размерът несъмнено е една от съществените характеристики, които е добре да се вземат предвид . За всяка разновидност кола съществува целесъобразен размер автогуми, обикновено отбелязан в нейното ръководство . Със сигурност прочетете това упътване и вземе предвид дадените в него параметри. Закупуването на несъответстващ за вашето превозно средство размер автогуми е възможно да последва някои лоши действия при шофиране , като например извънреден разход на гориво , стържене при завиване и т.н.

Товарен и скоростен индекс – два индеска , които също са от важно значение в процеса на намиране на автогуми. С какво точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежината, която определената автогума може да понесе . От своя гледна точка пък скоростният показател разкрива последната пределна скорост за тази автогума. Или казано с други думи , товарният и скоростният показатели сочат крайните нива при задвижването на конкретните разновидности и модели автогуми, с които който и да е водач трябва да изпълнява .

Предназначение – под „предназначение“ имаме предвид в какви пътни условия принципно ще се използват точно тези автогуми. Непостоянната ситуация на шосето предполага и уникални свойства и характерни черни от гледна точка на автогумите. Автогумите, изобретени за работа в градска среда , е хубаво да обещават по-икономично харчене на гориво и максимално малък спирачен път. Ако нерядко се движите по магистрали или други главни пътища, основни за покупката на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, максималното взаимодействие с пътната настилка и придружаващия го комфорт при управление.

Стойност – напълно допустимо колкото по-качествени автогуми искате да поставите на използваното от вас превозно средство, толкова по-висока цена ще е нужно да платите за тях. И все пак замислете се внимателно за кой тип кола закупувате , по какви пътища ще ви се налага да го използвате и какви детайли на автогумите са от належащо значение за вас. По този начин ще сполучите да имате възможно най- правилното и прилягащо ви съотношение между цена и качество при пазаруването на автогуми.

Каталог автогуми 3
Каталог автогуми

Вие сте на ход да се запознаете с нашите варианти за автогуми

Помогнете си с списъка на сайта ни и изберете най-подходящите автогуми за въпросния автомобил ! Разгледайте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разгледайте автогуми 4
Разгледайте автогуми
Изключително качествени автогуми 5
Изключително качествени автогуми
Изключително добри автогуми 6
Изключително добри автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 7
Огромно разнообразие от автогуми
Изключително качествени автогуми 8
Изключително качествени автогуми
Качествени автогуми 9
Качествени автогуми

Достъпи цени
Автогуми – работата по монтажа
Високо ниво
Зимни разновидности автогуми
Експресно получаване
Как да изберете съответстващите ви автогуми?
Вие сте на ход да се запознаете с нашите варианти за автогуми

1 Comment

    Comment

    June 8, 2020 at 5:13 pm

    Интериорен дизайнер за нов апартамент: Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. Интериорният дизайнер трябва да може да изясни намерението си, като има предвид винаги, че декорирането не е външен вид, а гледна точка. Балансиран и хармоничен интериорен дизайн: Studio Interio Интериорен дизайнер!

Leave Comments