Мото гуми – потребна информационна статия относно темата

 • December 19, 2018
 • By Admin: admin
 • Comment: 1

Мото гуми – потребна информационна статия относно темата

Мото гумите са наистина необходим компонент за което и да е такова превозно средство. управляването на мотоциклет и още сходни превозни машини на мото гуми, често носи по-голяма опасност сравнено с карането на кола . И недостатъчно перфектнотосъстояние на мото гумите в допълнение ще покачи опасността от получаване на лоши инциденти , вън от факта за коя марка мотоциклет става въпрос и какви умения за управлението му имате . Заради това е от съществена важност да предпочетете най-точните и пасващи мото гуми за превозното ви средство . В тази статия ще преминем през важните обосновки , имащи роля в метода на селекция, като допълнение и няколко полезни практики обвързани с разумната поддръжка на мото гумите.

Мото гуми – запознати ли сме с профилна форма за нашата машина

Профилната форма е още една характерност на мото гумите, оказваща въздействие над процеса на движение на мотоциклета . И в това положение е по-подходящо да се вземат под внимание белезите на различните типове профилни форми свързани с всички ситуации в движението . Плоската форма на профила всъщност помага относно по-стабилното движение в изправена насоченост, но забавя реално сменянето на посоката и направата на завои от визирания мотоциклет . Облият профил пък ще бъде следствие за улеснено реализиране на завоите и понижен стабилитет придвижвайки се напред .

Качествени мото гуми 1
Качествени мото гуми

Мото гуми – какво зависи от широчината на профила в предстоящия подбор

широчината на профила на мото гумата вероятно трябва да бъде приета като водещо изискване при селекцията на продукти от тази необходимост . Причината за това се крие във факта , че тя играе основно действие относно създаването на идеално съприкосновение на мото гумата и пътната обвивка.

Потребни съвети свързани с мото гумите

Ще изложим още няколко удачни съвета отнасящи се за асортиментите от отдел „Мото гуми“. Такива препоръки се отнасят до идентифициране на моментното положение на мото гумите, правилната им употреба и поддръжка . Това са точките, които е необходимо да предвидите при условие, че желаете вашето превозно средство да е снабдено с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро положение:

Мото гуми – трябва да знаем какво показва профилна височина преди да закупуваме

А за да ви стане ясна идеята на височината на профила , първо сме длъжни да споменем какво конкретно означава такава характеристика на мото гумите. С наименованието „височина на профила“ действително се отбелязва мястото между повърхностите на мото гумата и на нейната джанта.

Най-добрите оферти за мото гуми 2
Най-добрите оферти за мото гуми

Мото гуми – какъв тип са белези подбирайки джантите

Ставайки въпрос за мото гуми, е нужно да се взимат предвид и съществено важните специфичности на техните джанти . Широчината на джантата всъщност е нужно задължително да приляга на на мото гумата, допускайки за възможни единствено малки различия във връзка с този аспект . За максимално олекотен процес по намиране на идеалната джанта, в доста положения създателите задават по няколко вида ширини на джанти, прилягащи на конкретен модел мото гума. Подходящата комбинация между мото гума и джанта помага относно непоколебимостта на превозното средство докато е в движение и стигането до пълна прецизност във връзка с шофирането му.

Мото гуми и тяхното подбиране – нужни фактори и елементи

Когато търсите мото гуми, е задължително да следите за някои истински важни техни параметри. Между нужните компоненти са ширината , височината и профилната форма, както и характеристиките на определените джанти. Още данни за всеки от споменатите елементи за закупуването на мото гуми бихте могли да прочетете по-надолу в текста .

Обмисляйки вариантите втора ръка или чисто нова мото гума

Когато сте си купили нова мото гума, дали знаете със сигурност , че тя със сигурност е нова? Възможно е например мото гумата да е чакала на за реално дълго време , преди да бъде закупена от вас . Най-добрият начин да разберете това така ли е , е като сверите идентификационния й номер DOT. Той е разположен в от страни на мото гумата. Необходимите данни относно нейната възраст ще ви подскажат последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях подсказват годишната седмица, през която е произведена съответната мото гума, а следващите две – и годината на производство. Ако DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, то тя е направена през 23-тата седмица от 2009 година. Както се досещате , посредством DOT кода сте в състояние да се запознаете изцяло точно годината на производство на мото гумата, закупена от вас в момента .

Изберете нашите мото гуми 3
Изберете нашите мото гуми

Мото гуми – как да постигнем доброто показателно равнище на налягането

Един от най-важните моменти във връзка с мото гумите е да поддържате оптималното им ниво на налягане. По никакъв начин не оставяйте мото гумата да омекне, защото при нейното загряване би могло да се случи спукване. А това по време на движение може да последва сериозни инциденти с много нехубави последици. Погледнато от друга позиция, не е добре да надвишавате твърде налягането на мото гумите. Така биха станали неустойчиви към похабяване и едновременно с това разколебава стабилитета на мотоциклета . Редовната проверка и поддръжка на препоръчителното налягане е единствения метод да си гарантирате продължителен живот на мото гумите, както и максимална сигурност и защитеност на движение.

Разгледайте мото гуми 4
Разгледайте мото гуми

Вие сте на ход да ни позвъните и да закупите точните мото гуми

Погледнете каталога на Мото гуми ООД и си изберете идеалните мото гуми за вашата превозна машина ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вземете мото гуми 5
Вземете мото гуми
Голямо разнообразие мото гуми 6
Голямо разнообразие мото гуми
Изберете нашите мото гуми 7
Изберете нашите мото гуми
Оферти за мото гуми 8
Оферти за мото гуми
Каталог мото гуми 9
Каталог мото гуми

Мото гуми – запознати ли сме с профилна форма за нашата машина
Мото гуми – какво зависи от широчината на профила в предстоящия подбор
Потребни съвети свързани с мото гумите
Мото гуми – трябва да знаем какво показва профилна височина преди да закупуваме
Мото гуми – какъв тип са белези подбирайки джантите
Мото гуми и тяхното подбиране – нужни фактори и елементи
Обмисляйки вариантите втора ръка или чисто нова мото гума
Мото гуми – как да постигнем доброто показателно равнище на налягането
Вие сте на ход да ни позвъните и да закупите точните мото гуми

1 Comment

  Comment

  May 29, 2020 at 11:05 pm

  Заслужава ли си интериорен дизайнер при апартамент за инвестиция? Да постигнем приятна и уютна атмосфера в интериорния дизайн далеч не е лесна задача. Интериорният дизайнер трябва да може да изясни намерението си, като има предвид винаги, че декорирането не е външен вид, а гледна точка. Отворени сме за всяккави въпроси, с готовност ще разгледаме всеки ваш проект! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments