Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

 • December 19, 2018
 • By Admin: admin
 • Comments 3

Непознати неща , които искате да знаете за летните гуми

Сериозната значимост на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-важните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми притежават безкрайно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните отличителни белези . Статистиките определят, още повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и имат желание да намерят актуален сервиз, където по най-удобния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от широки проводници за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично премахване на водата. Този модел летни гуми е съставен от допълнително голям скоростен индекс и развита твърдост на вътрешната структура, като обезпечава запас от сигурност при екстремни обстоятелства.

Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях са налични три възлови надлъжни цеви отгоре на предпазителя, които оптимизират отводнението и шофирането по влажна настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което снижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. Нещо повече, дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech извежда водата и също така усъвършенства сцеплението при неизсъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Ключовите преимущества на летните гуми на SYRON BlueTech са дългия пробег, малкото консумиране на гориво, слабото съпротивление при търкаляне и качественото сцепление при сухи и навлажнени пътни настилки . Летните гуми осигуряват необходимата производителност при абсолютно всички  режими на потребление.

Оферти за летни гуми 1
Оферти за летни гуми

Летни гуми SYRON – спомагателни предимства

Невъзможно е да не обърнем внимание и на наличието на още редица достойнства на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обемни водни тръби , които дават гаранция за безопасността Ви при вече упоменатия аквапланинг; коси , кръгообразни раменни повърхности, които се влияят незабележимо от шосето и с които се прецизира придвижването и се редуцира опасността от някакво голямо обезобразяване; модерната сликова смес, която отпимизира возенето на незасъхнала и суха настилка; резултатен дизайн, с който се извършва еднакво разположение на натиска при завой и права, което все пак от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-умерено. Летните гуми на фирмата SYRON притежават други оригинални и съществени характерни особености. Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в извънредни обстоятелства; системата, която намалява деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при обикновено претоварване и внезапно спиране – това са все неща, които вкупом с изредените до този момент такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и първокачествен , което от своя страна е предпоставката да си съперничи резултатно с най-известните фирми в сектора като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и други. Заслужава респект и обстоятелството , че при създаването на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-фини материали, което свежда тежината на летните гуми до незабележимото. Това дава възможност за по-обемен пробег и по-ограничен разход на гориво.

Видове летни гуми 2
Видове летни гуми

Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват значително по-добро изхабяване на предпазителя и по-скъсен спирачен път на сухи и мокри пътни настилки , подпомагайки на шофьорите да държат под контрол ситуацията и да се радват на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми подобрява допирната повърхност и сцеплението при спиране, скъсявайки спирачния път. Нещо повече, съвременната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват оптимизирано сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и съвместно с това олекотена. Вида включва 41 типа от 17 до 20 инча.

Разновидности летни гуми 3
Разновидности летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно производителя Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са модерните свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те проявяват прекрасно сцепление и маневреност и гарантират по-бързо изминаване по експерименталната отсечка. Тези летни гуми включват смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и навлажнено ; по-широки външни рамена за по-успешно сцепление в завой; къси спирачни блокчета, които ограничават спирачния път, преди всичко при сериозна скорост; разтеглива жилка на коланите, които гарантират по-качествена обратна връзка с пътното платно и акуратно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са истински специалист , щом като става въпрос за сцепление и прецизност на движението – това ги прави чудесен избор за ситуации , в които се иска върхово представане и скоростна реакция. Летните гуми остават лоялни на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като показват обещанието на компанията да създава вълнуващо впечатление от карането . Гамата включва големина от 17 инча до 21 инча.

Нашият каталог с летни гуми 4
Нашият каталог с летни гуми

Летни гуми препоръчания производител SYRON

Ненужно е да се съмнявате или смущавате за това какъв тип летни гуми да вземете, понеже ние Ви представяме летните гуми на SYRON. С тях си подсигурявате увереност и класа. Летните гуми на фирмата SYRON състоят се от доста предимства привилегии на съответните условия пред другите конкуренти. Очевидно е, че от време на време на улицата има възможност да се породят внезапни и неподходящи обстоятелства .

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за комфорта на вашето пътуване

Летните гуми Cross 1 Plus притежават по-стабилна смес на предпазителя и вече помената технология за допълнително охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Постройката на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за голяма скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани улици .

Експертите от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви поднесем безброй добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и лукса по най-удобния и елементарен начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от автомобилните ни сервизи, ситуирани на територията на цяла България .

Информация за летни гуми 5
Информация за летни гуми

И накрая

Ние от Летни гуми ООД сме представители на търговеца за нашата държава и ви предлагаме много висококачествени и достъпни оферти ! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен идеите ни за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте каталога ни с летни гуми 6
Вижте каталога ни с летни гуми
Видове летни гуми 7
Видове летни гуми
Невероятни летни гуми 8
Невероятни летни гуми
Най-добрите на пазара летни гуми 9
Най-добрите на пазара летни гуми

Сериозната значимост на летните гуми
Летни гуми от гамата на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми от продуктовата линия на SYRON – BlueTech
Летни гуми SYRON – спомагателни предимства
Летни гуми от създателя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – любопитни детайли относно производителя Dunlop
Летни гуми препоръчания производител SYRON
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за комфорта на вашето пътуване
Експертите от Летни гуми ООД сме тук за Вас
И накрая

3 Comments

  Comment

  May 29, 2020 at 10:51 pm

  Да инвестираме ли в интериорен дизайнер? Всички ние желаем красив и функционелен дом, в който да се чувстваме уютно и спокойно, да можем да се отпуснем и наистина да се насладим на спокойна и приятна атмосфера след дълъг работен ден. За да бъде един дизайн добър, обектите в нея трябва да комуникират помежду си, да реагират и да балансират помежду си. Studio Interio ви предлага уникален и запомнящ се интериорен дизайн. Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 7, 2020 at 5:38 pm

  Дали да подходим сами или да се доверим на интериорен дизайнер? Научете се да гледате не само с очите си, но и със сърцето си. Намерете нещата, които ви влиаят. Интериорният дизайне знае как да борави с елементите, така, че дизайнът да вълнува. Studio Interio – Интериорен дизайн на жилища и бизнес пространства (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 9, 2020 at 6:06 pm

  Инвестиране в интериорен дизайнер би имало най-голяма добавена стойност към вашия апартамент. Научете се да гледате не само с очите си, но и със сърцето си. Намерете нещата, които ви влиаят. Интериорният дизайне знае как да борави с елементите, така, че дизайнът да вълнува. Studio Interio: Добрият дизайн вълнува! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments