Съвети при купуването на винтоверт

  • November 23, 2018
  • By Admin: admin
  • Comment: 0

Съвети при купуването на винтоверт

Винтовертът е инструмент , който е много нужен и приложим в наши дни . Винтоверът се прилага обикновено за завъртване и развиване на винтове или правене на дупки в точно определена плоскост. Вероятно е винтоверт да Ви трябва както у дома – в случай, че сте дърводелец например , така и за направата на някои значително по-прости задачи у дома , като поставяне на фотографии , поставяне на стената на рафтове и други. По-нататък в текста ще Ви споделим малко повече за разнообразието от видове винтоверти, както и за особеностите при избора на най-правилния артикул от тази група. В допълнение , ще узнаете защо закупуването на винтоверти от Etools.bg е определено най-сполучливата сделка за Вас.

Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?

За всеки по нещо – в голямата и многообразна категория от винтоверти, предлагани в електронния магазин Etools.bg, всеки един купувач може да намери най-нужния артикул за нуждите си и изисквания . Независимо дали търсите винтоверт от престижна марка , употребяван за професионални цели , или просто винтоверт , който да прилагате в мазето си, Etools.bg е точното място за Вас .

В нашия магазин във всеки момент ще намерите намаления

Регулярни акции и намаления – екипът от Etools.bg много често предоставяме отстъпки и промоционални акции за част от предлаганите стоки в електронния магазина ни. Информирайте се често за промоциите ни и ще успеете да се сдобиете с качествен и надежден винтоверт на нечувано удачна за Вас стойност.

Каталог винтоверт 1
Каталог винтоверт

Нужно е да знаете с какви батерии работи винтоверта

Батерии – батериите оказват много голяма роля при селекцията на определен модел от категория „Винтоверти“. Като начало се обръща внимание количеството на батериите. Съвсем естествено винтовертите с две батерии са доста по-приложими и правят възможно с тях да се прилага дейност повече часове, преди да се наложи повторно захранване. Именно заради това важно е и силата на самата батерия, като тези с по-големи капацитети са за предпочитане . Зaхранването или волтажа на една батерия пък зависи от количеството на клетките в батерийния пакет . Една клетка се приравнява на 3,6 Волта, така че с толкова се увеличава общият волтаж при всяка следваща прибавена такава – 3×3,6V = 10.8V; 4×3,6V = 14.4V.

Ако търсите винтоверти за професионална употреба изберете качеството

Ако Ви е нужен винтоверт за цели, свързани с работата , неговите особености , добро изпълнение и прецизност при работа са също толкова важни. По принцип видовете винтоверти, нужни за експлотация в професионални ремонтни процеси , се различават от винтовертите , които се употребяват за ремонти у дома спрямо няколко важни точки . Техните волтажи , например, стартират от 18 Волта и нагоре . Капацитетът на батерията пък трябва да бъде не по-малко от 4 или пет часа, за да може да протича безпроблемно процесът на работа, без да се стига до прекъсването му за ново зареждане .

Вземете винтоверт 2
Вземете винтоверт

Бързината на винтоверта също от значение

Скорост – бързината на приложение на винтовертите се определя от въртящия момент. Подобрените типа винтоверти дават възможност за включване на две различни скорости , спрямо точно определената задача или предназначение. Най-често главната скорост на такива винтоверти се употребява за по-мощни и разбираемо нелесни за завинтване бурми . Погледнато иначе, скоростта след първата се експлотира за неголеми рапидки. При нея се достига висок брой обороти в минута и разбираемо експедитивно и безпроблемно завъртване на точно определените винтчета .

Винтовертите с кабел са най-необходими при ремонта у дома

Винтоверти с кабел – прилагането на винтовертите с кабел е концентрирана най-вече в домашни места, заради факта , че точно определеният кабел прави по-малки движенията, на които може да се осъществява дейност с тях. Главно преимущество са по-ниските им материални стойности в сравнение с тези на акумулаторните винтоверти. За да балансират намалената подвижност на кабела, някои потребители разчитат на винтоверти с по-дълги кабели – до 6 метра , които осигуряват малко повече свобода при експлотация.

Нашият каталог с винтоверт 3
Нашият каталог с винтоверт

Професионалните винтоверти могат да се похвалят с бонус екстри

Сред останалите спомагателни удобства и бонус функции на добрите типа винтоверти за работни предназначения могат да бъдат изброени бързите зарядни за средно 30 мин. , металните патронници и безчетковите двигатели. Най-предпочитаните и търсени по магазините инструмента от тази подкатегория са от марките Bosch, DeWalt и Makita.

Ударните винтовери – перфектният чирак на професионалиста

Ударни винтоверти – любопитното при тях е, че се употребяват най-вече за работа с професионално предназначение. Ударните винтоверти не притежават контролер за въртящия момент , но за сметка на това притежават много по-голям краен въртящ етап, стигащ до нива около 900 нанометъра. Благодарение на ударните винтоверти развъртването и завиването на по-значителни и продълговати винтове става още по-бърз и лесен процес на работа . Това се осъществява чрез специфичния ударен механизъм , нанасящ странични удари , назован още тангенциален удар. Не бива да прави грешка с „Ударния режим“ при широко разпространените акумулаторни винтоверти, който има прилики с този на дрелката – с посока напред назад, осигуряващ възможност на винтоверта да пробива неголеми отвори в итонг и камък.

Оферти за винтоверт 4
Оферти за винтоверт

Предоставяме помощ и даваме съвети при намирането на винтоверт

Помощ и насоки – колективът има желание да Ви окаже съдействие с всичко, от което имате нужда в процеса по избор на адекватен за Вашите предпочитания винтоверт. Няма да сбъркате ако потърсите контакт с тях като наберете посочения по-долу телефонен номер или електронен адрес , и да се сдобиете със професионални мнения и актуална информация във връзка с набелязаните от Вас типа от категория „Винтоверти“.

Погледнете и останалите ни услуги:

ъглошлайф
мотофрези
перфоратор
гедоре
помпи за вода
хидрофор
водоструйка
косачки
циркуляр
Моторна коса

Огромно разнообразие от винтоверт 5
Огромно разнообразие от винтоверт
Каталог винтоверт 6
Каталог винтоверт
Оферти за винтоверт 7
Оферти за винтоверт
Видове винтоверт 8
Видове винтоверт
Видове винтоверт 9
Видове винтоверт

Защо да си изберете винтоверт от нашия магазин?
В нашия магазин във всеки момент ще намерите намаления
Нужно е да знаете с какви батерии работи винтоверта
Ако търсите винтоверти за професионална употреба изберете качеството
Бързината на винтоверта също от значение
Винтовертите с кабел са най-необходими при ремонта у дома
Професионалните винтоверти могат да се похвалят с бонус екстри
Ударните винтовери – перфектният чирак на професионалиста
Предоставяме помощ и даваме съвети при намирането на винтоверт

Leave Comments