Възобновяване на кожата посредством микронидлинг терапия

 • January 4, 2019
 • By Admin: admin
 • Comments 4

Възобновяване на кожата посредством микронидлинг терапия

Цялостното освежаване на вида на кожната обвивка в настоящето се извършва без хирургична намеса – микронидлинг процедурите са на разположение за вас . микронидлинг практиката представлява минимално агресивен похват за заличаване на недостатъците от лицевата фасада , като намалява врязалите се вълнообразни линии и неравности по повърхността , чрез привеждане в действие на възстановителните реакции в кожната тъкан подтикване на колагенообразуването .

За кого е удачна микронидлинг намесата ?

Радиовълнистата микронидлинг методология с ООД реализира блестящи ефекти при, както казахме , всички видове кожа и се доказа като приложима при едва ли не всяко възрастово равнище. Влиза в действие при разположени на повърхността дири от себумни мехурчета, активно младежко обриване, изявени празнини , фини вдълбани резки, пигментни петна ,а също и отпусната кожна повърхност . Благодарение на терапията се подобрява еластичността на кожната тъкан, неравномерността се изравнява , а равнината е пощадена .

Какво всъщност е ООД микронидлинг?

Смайващите отзвуци, които революционната микронидлинг терапевтична техника – ООД поражда, се случват, благодарение на съчетаното влияние на уреда , поместващ в себе си микронидлинг с радио лъчение и LED лампи. ООД заличава фините гънки и резки по кожната обвивка , обозримо я омекотява и възстановява, уплътнява порите ,като в същото време скрива следствията от младежко акне , съществуващо себумно възпаление и някои пигментни петна . Микронидлингът представлява нехирургична разкрасяваща процедура , което носи смисъл, че при нея отсъства оперативна намеса ,както и вървящите ръка за ръка с нея безпокойства.

Разгледайте повече за  микронидлинг 1
Разгледайте повече за микронидлинг

Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг съдържа използването на сини и червени LED лъчения . Синьото лъчение елиминира заразата , възбуждаща гнойните мехурчета при младежки обрив , а едновременно с това червеникавата светлина стимулира клетъчните части да образуват колагенова съставка , като това засилва строежа и блясъка на кожния слой . Посредством своя минимално инванзивен подход , микронидлинг терапията не носи и най-малкия ефект на дискомфорт и неудобство.

Какво трябва да знаем преди микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг терапията не е желателно да се прилага при :

– бременни и отхранващи кърмачета жени

– хора с автоимунни заболявания

– инфектирана кожна покривка

Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг

Радиочестотната микронидлинг практика се е доказала като иновативен път към целокупно освежаване на кожата . Сред най-значителните плюсове стои фактът , че може да се апликира не единствено за дефектите на лицевата фасада , но също така и за третиране на несъвършени образувания в останалите части на човешкото тяло . Със съдействието на микронидлинг интервенцията кожната тъкан в третираната зона добива вид на стегната , хидратирана и бляскава . Намесата бива светкавична , несъпътствана от неприятни изживявания и неналагаща възстановяване . Областта, която ще се повлиява се защитава от болката с упойване във вид на крем , която се налага двадесет-тридесет минути по-рано от старта на микронидлинг третирането и осигурява възможно най-голям усет за удобство .

Вземете микронидлинг 2
Вземете микронидлинг

Колко процедури са необходими и след колко време се вижда постижението на микронидлинг?

Микронидлинг намесата разполага с/със авторитета на една от най-трайните грижи за кожната повърхност . Нейното въздействие е възможно да продължи максимум година. Ефектите от микронидлинга са видими с невъоръжено око още след края на първоначалната намеса , като за целта на оптимални резултати напътстваме да се приложат 3 или 4 процедури според степента на състаряване на вашия дерматологичен слой . Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД може да се приложи без да се съобразявате с/със периода от годината.

Продължителността на микронидлинг процедурата е в порядъка на 30-40 минути ,а след нея ще можете да насочите поглед безпроблемно към ежедневните си дейности .

По какви причини микронидлинг обработката с ООД се доказа като безрискова ?

Непосредствено след третирането се забелязва поруменяване на обработваната област , но то се заличава след час-два . Микронидлинг намесата обикновено не предизвиква други, освен тези косвени действия и освен това носи очаквано ценни въздействия в пълното подмладяване на кожната тъкан . Не без значение за безвредната микронидлинг процедура се оказва произходът и моделът на използваните устройства . В дерматологична клиника ООД ние, неговият екип разчитаме на ООД – придружен със сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг манипулация , който отговаря на нелеките правила на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в Американските Щати. Изпробвана и гарантирано действаща, микронидлинг интервенцията ООД не крие опасности за човешкото здраве , дори напротив – представлява надежден ход към възраждане на свежия вид на кожната повърхност.

При неспазване на съветите на консултанта по дерматология с края на микронидлинг терапията биха могли да се появят по-дълговременни зачервявания и отичания . Ако откриете нещо , което ви тревожи , без да отлагате се свържете със своя дерматолог .

Качествен микронидлинг 3
Качествен микронидлинг

При кои видове кожа е най-пригодна микронидлинг процедурата ?

С подкрепата на микронидлинг третирането всеобщият облик на кожната покривка се възобновява , поради активизираното изграждане на колагенов белтък. Методологията е е приложима върху всички видове кожна тъкан , като това прави от нея удачен избор за хора , които се стремят да ликвидират несъвършенствата от лицето си и да заблестят със здравина и еластичност.

Най-добрия микронидлинг 4
Най-добрия микронидлинг

Напред към микронидлинга! На момента !

Поискайте час за прием при дерматолог от ООД и му задайте всички неизвестности , които ви интересуват . Нерядко разговорът със специалист по здраве се оказва от важно значение при взимането на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Намерете най-добрите оферти за микронидлинг 5
Намерете най-добрите оферти за микронидлинг
Повече за микронидлинг 6
Повече за микронидлинг
Повече за микронидлинг 7
Повече за микронидлинг
Качествен микронидлинг 8
Качествен микронидлинг
Информация за микронидлинг 9
Информация за микронидлинг
Най-добрия микронидлинг 10
Най-добрия микронидлинг

За кого е удачна микронидлинг намесата ?
Какво всъщност е ООД микронидлинг?
Какво е функционалното устройство на ООД микронидлинг?
Какво трябва да знаем преди микронидлинг процедурата ?
Бонусите от прилагането на ООД микронидлинг
Колко процедури са необходими и след колко време се вижда постижението на микронидлинг?
По какви причини микронидлинг обработката с ООД се доказа като безрискова ?
При кои видове кожа е най-пригодна микронидлинг процедурата ?
Напред към микронидлинга! На момента !

4 Comments

  Comment

  June 7, 2020 at 5:28 pm

  Дали да подходим сами или да се доверим на интериорен дизайнер? Интериорният дизайнер, независимо дали става дума за жилище за лична употреба или за такова с цел инвестиция, ще ви насочи за какво е оптимално да се изразходва по-голямата част от бюджета. Хармонията е, когато интериорният дизайн изглежда безупречен, когато достигнете правилния баланс между всички елементи. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 7, 2020 at 5:46 pm

  Защо непременно интериорен дизайнер? Интериорният дизайнер, независимо дали става дума за жилище за лична употреба или за такова с цел инвестиция, ще ви насочи за какво е оптимално да се изразходва по-голямата част от бюджета. Всеки избор на дизайн, който правим, има чувствен ефект върху нас. Ние с готовност приемаме предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 8, 2020 at 5:16 pm

  Интериорен дизайн: Интериорният дизайнер, независимо дали става дума за жилище за лична употреба или за такова с цел инвестиция, ще ви насочи за какво е оптимално да се изразходва по-голямата част от бюджета. Разбирането на човека или хората, които ще живеят в дома, е в много по-голяма нужда за дизайн, отколкото да се съсредоточи чисто върху естетиката. Домът е проектиран около емоционални нужди. Ние с готовност приемаме предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

  Comment

  June 9, 2020 at 6:19 pm

  Сами ли да си направим дизайна или да се доверим на интериорен дизайнер? Да постигнем приятна и уютна атмосфера в интериорния дизайн далеч не е лесна задача. Интериорният дизайнер е възнаграден, не за труда си, а за визията която ще претвори. Отворени сме за всяккави въпроси, с готовност ще разгледаме всеки ваш проект! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments