Видове интериорни бои и техните специфики

 • October 28, 2018
 • By Admin: admin
 • Comments 2

Видове интериорни бои и техните специфики

В селекцията на интериорни бои и изграждането на съдържателна концепция, преди това е хубаво детайлно да разучите предлагането и какви по-точно интериорни бои можете да закупите . Дали стените ви да бъдат лъскави с метални отражения, да бъдат сатенено изящни, игриви наситени пастели или пък оприличаващи венецианска мазилка, зависи от интериорните бои. Изградете си визия кой вид стени желаете . Вътрешният дизайн е съвкупност от изкуството мисъл за реализиране на по-добри среди за живот. Точно както хората се променят, порастват и променят така и домовете , в които пребивават изпитват наложителност периодично от нещо променящо , в крак с теченията . Първоначалната стъпка в реновирането на помещенията е спирането на нов тон интериорни бои за повърхностите . Без изключения това би бил не просто най- силно променящия фактор , а и базата за осъществяване на свеж вътрешен дизайн. Необходимо е да разбирате , че освен невероятните производителни идеи и професионалното осъществяване на плана от значителна същност е и материала на боите . Capbg от пет години разпространява на българския пазар италиански стоки за боядисване , с добро име и качество. Боите им са достъпни във всички вериги строителни магазини в България , а по време на последните две години търговските им обмени отбелязват двоен скок . Компанията е готова да ни предложи богат асортимент за всеки възможен вид пространство.

Мекота и лекота с дишащите бои

Дишащата боя е разпространена разпространяваща се мода , по повод добре издържания хармоничен вид , който успява да направи . Нюансите на цветовете се омекотяват , релаксиращи зрението и пренасящи съзнанието . Този тип е добра за боядисване в стаи , които обитаваме . Разполагането с четка е лесно и просто . Стените работени с дишащи интериорни бои, са издръжливи на замърсяване и са удобни за отстраняване на прах и петна .

Разновидности интериорни бои 1
Разновидности интериорни бои

Висок клас в представите

Личните ни нагласи и темперамент определят едновременно тоновете ни в живота, така и визията във визиите на пространствата. Нуждите на различните видове зидове за подходяща за точните тонове бои . Във всекидневната прекарваме най-вече време с нашите семейства . Светлите интериорни бои са високо препоръчителни и употребявани . Детската спалня често набляга на леко авангарден вид . Силните и светли тоналности правят стаята светла , в тази връзка ако обожавате слънчевата светлина тези тонове по всяка вероятност ще изглеждат перфектно във стаята, в която спите . Разбира се местата, в които прекарваме нощта, прекарваме най-много време от денонощието. Поради тази причина е необходимо тоновете да се комбинират в унисон с нашата душевност . Червените гами най-добре се характеризират с прилив на енергия , бодрост и динамика. Необичаен избор за жилищни сгради , използвани по-скоро за боядисване на заведения . Виолетовото изобразява мистика , страст и духовност . Добре пасващи интериорни бои за спални , в същото време и за спортни зали . Синият тон символизира доверие, точност и яснота . Зеленото е окачествявано като природа , растеж и здраве. Придава усещане за лекота и баланс. Пасваща боя за интериора на дневни,офиси , училищни сгради . Жълтите гами ни носят наслада, обнадежденост , духовно извисяване , светли мисли . Съответстващи на всеки с жизнерадостно настроение в своите наситени разновидности . Тъмните бежово кафяви бои придават класа и моден шик в създаването на интериора.

Най-добрите интериорни бои 2
Най-добрите интериорни бои

Бои с декоративен ефект

Безспорна класика си остават декоративния тип интериорни бои. С металния си отблясък размесен с фин кварцов пясък става не просто във фон, а и в разкрасителен щрих на интериора на всеки дом. Характеризира се с висока твърдост , поради пречупващите си частици. Състава на боята я превръща в идеална за шлайфане и полиране. Перленият отблясък изглежда много-добре в комбинация с детайли на обзавеждането в златисто и сребърно.

Видове интериорни бои 3
Видове интериорни бои

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към размазването на селектирания вид боя препоръчваме да направите грундиране. Така получавате върху плоскостта напълно равна база за действие като попълва грапавите и хлътнали части. Подсигурява една и съща поглъщаемост и лесно възможно и пестеливо замазване на интериорна боя. Грундирането не позволява на водата да се абсорбира в основата, точно заради това се оказва от първостепенна важност за стабилността на стените. От огромна значимост е освен красота , домовете ни да ни създават сигурност . Грунда се нанася по цялата повърхност . Оставя се да изсъхне два – три часа. Готови сме да продължим с нанасянето на интериорни бои, когато базовата повърхност е устойчива на драскане.

Колко пласта боя изглеждат добре?

По никакъв начин не е възможно достигането на плътен цвят с еднократно нанасяне на боята. Винаги е наложително второ или трето нанасяне за постигане на желания краен ефект. За по-тъмните тонове два пъти могат да бъдат предостатъчни, а за светлите три-четири. При условие че планът за дизайна е ваш , вие сте тези които идеално усещат това колко трябва да бъдат пластовете боя .

Крещящо новият продукт Енканто

Без съмнение новост в интериорните бои в Италия е Енканто. Създадена на базата на вода и с изменчиви от слънцето цветови тоналности. Използва се на много места , поради кадифения стил , който придава . Материалите на Енканто са последен писък в модата на интериорни бои, все още навлизаща на българския пазар.

Типове интериорни бои 4
Типове интериорни бои

Не пропускайте в Capbg

Не се колебайте да прегледате стоките на марката за външни бои за зидове , които биха могли да изградят цялостната картина за вашия план . Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Невероятни интериорни бои 5
Невероятни интериорни бои
Ефектни интериорни бои 6
Ефектни интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 7
Вижте нашите интериорни бои
Видове интериорни бои 8
Видове интериорни бои
Вижте нашите интериорни бои 9
Вижте нашите интериорни бои
Качествени интериорни бои 10
Качествени интериорни бои
Каталог интериорни бои 11
Каталог интериорни бои

Мекота и лекота с дишащите бои
Висок клас в представите
Бои с декоративен ефект
Преди поставянето на интериорни бои
Колко пласта боя изглеждат добре?
Крещящо новият продукт Енканто
Не пропускайте в Capbg

2 Comments

  Comment

  November 22, 2019 at 9:54 am

  Thank you for sharing your point on this topic, it is useful to learn more from your opinion here. We can offer interesting topics and helpful tips and recommendations too, make sure to visit our website here solid wood flooring.

  Comment

  May 31, 2020 at 6:38 pm

  Интериорен дизайн: При днешния динамичен начин на живот, често жилища се закупуват с цел инвестиция. В този случай е добре да се обърнете към опитен интериорен дизайнер, специалист, тъй като той ще допринесе изключително много към стойността на вашия имот. Ние сме готови за предизвикателствата! (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Leave Comments